Egal prețios pentru CSM Galați cu Zalăul lui Gheorghe Tadici

17
La prima apariție în fața propriilor suporteri handbalistele de la CSM Galați au obținut o remiză prețioasă, scor 24 – 24, cu HC Zalău. Punctul a fost obținut de gruparea gălățeană în ultimele secvențe ale jocului, după o revenire de senzație în ultima parte a jocului de la  – 6 pe tabelă. 
La pauză echipa pregătită de Gheorghe Tadici a intrat cu un avantaj consistent, scor 14 – 9. Gruparea din Zalău a început la fel și partea secundă a  jocului, iar la 12 minute de la reluare s-a înregistrat diferența maximă, +12  Zalău, scor 13 – 19. CSM – ul a început cursa de urmărire cu o dublă a Iuliei Artean, 15 – 19, urmată de un parțial 4 – 0 al Elenei Livrinikj, cu care diferența s-a redus la un sigur gol, scor 21 – 22. Cu cinci minute înainte de final cele două echipe s-au aflat la egalitate pentru prima oară în acest joc, Daciana Balaban a egalat la 22. Ultima secvență a jocului s-a jucat pe contre, Zalăul s-a desprins la 23 – 22, CSM a revenit, prin reușita Elenei Livirnikj, din aruncare de la șapte metri, echipa din Zalău a trecut din nou la conducere, 24 – 23, iar macedoneanca Livrinikj a marcat pentru 24 egal. Cu 11 goluri marcate Elena Livrinikj a fost cea mai bună marcatoare a jocului.          

471 de spectatori plătitori

La jocul cu echipa din Zalău, pentru prima oară de la redeschiderea Sălii Sporturilor, intrarea s-a făcut pe bază de bilet. Conform anunțului organizatorilor la acest joc s-au vândut 471 de bilete, prețul unui tichet fiind de 5 lei.   

Etapa viitoare CSM Galați va juca în direct la TVR 

După primele două etape din actuala ediție a Ligii Florilor handbalistele de la CSM Galați sunt pe locul 11 în clasamentul la zi din LNHF cu un punct. În etapa a III-a CSM Galați va juca pe terenul campioanelor de la CSM București, duminică, 16 septembrie, de la ora 17.30. Jocul din Capitală va fi transmis în direct de TVR 1.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal