Etapa a V-a în Liga a IV-a. Campionii joacă, sâmbătă, la Tecuci, vicecampionii, duminică, la Galați

31
Campionatul Ligii a IV-a, primul eșalon județean, programează la finalul săptămânii meciurile din etapa a V-a. Etapa se va disputa pe parcursul a două  zile, sâmbătă – duminică, 29 – 30 septembrie. În prima zi a etapei se va juca un singur meci, cel care este și derby-ul de clasament al etapei. Campionii de la CSU ”Dunărea de Jos” locul doi în clasamentul la zi din Liga a IV-a, vor juca pe terenul celor de la Victoria Tecuci, locul trei în clasament înaintea etapei, tecucenii sunt nou admiși în Ligă în acest sezon. 
Duminică, 30 septembrie, se vor disputa și celelalte jocuri din etapă. Vicecampionii, și liderul la zi, Zimbrul Slobozia Conachi, vor juca la Galați, stadionul Siderurgistul, de la ora 16.00, pe terenul celor de la Quantum Club Galați.    
În celălalt derby al etapei pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești, de la ora 12.00, Gloria Ivești, locul trei în precedenta ediție a Ligii a IV-a, va juca cu cei de la Unirea Braniștea, echipă ce a terminat pe locul patru precedentul sezon. 
Cele două echipă fără puncte după primele patru etape, Voința Cudalbi și Avântul Drăgănești, se vor întâlni în meci direct, duminică, de la ora 12.00, pe terenul din Cudalbi. În celelalte jocuri ale etapei Viitorul Costache Negri va întâlni, duminică, de la ora 12.00, pe propriul teren, Muncitorul Ghidigeni, iar în duelul localităților limitrofe Galațiului, Agrostar Tulucești va primi replica celor de la Avântul Vânători, meciul se va disputa pe terenul sintetic al stadionului Dunărea, duminică, de la ora 14.00. Jocul dintre Victoria Independența și Juventus Toflea a fost amânat, la cererea clubului din Toflea.    
După patru etape Zimbrul Slobozia
Conachi și CSU ”Dunărea de Jos” conduc în Liga a IV-a, ambele cu câte 12
puncte, maximum, cele două sunt departajate de golaveraj, Zimbrul 19 –
6, (+13), CSU 13 – 1 (+12). Nou promovata Victoria Tecuci completează
podiumul cu 9 puncte, golaveraj 10 – 4, la egalitate de puncte cu Unirea
Braniștea, locul 4, golaveraj 7 – 7. În subsol, după patru etape,
Avântul Drăgănești și Voința Cudalbi sunt ultimele fără puncte. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal