Fetele de la Universitatea au debutat în Liga I cu o victorie categorică

29
foto: Universitatea Galați
Gruparea gălățeană de fotbal feminin Universitatea Galați a debutat cu o victorie în eșalonul de elită al fotbalului feminin din România. ”Panterele negre” așa cum sunt supranumite jucătoarele de la Universitatea au învins, la debutul absolut în Liga I, echipa Clubului Sportiv Școlar din Târgoviște cu scorul 4 – 0. 
Căpitanul Loredana Nica, cu trei reușite, și Monica Bențoiu, au fost marcatoarele din primul succes al echipei gălățene în Liga I. Jocul cu echipa din Târgoviște a fost început de FC Universitatea cu formula: Mirela Abălașei – Nina Anca, Olga Cușinova, Dumitrița Prisăcari – Elena Răduc, Adelina Ion, Lidia Moacă, Loredana Nica, Monica Bențoiu – Andreea Surcică, Carmen Marcu. Au mai jucat: Ana Arnăutu, Irina Topal și Mădălina Sfinteș. Rezerve neutilizate: Maria Stamate, Roxana Pazargic, Alexandra Ivan, Roxana Ioan. Antrenori: Alexandru Caracaș și Gabriel Călinescu.      

Urmează duelul cu multipla campioană de la Cluj – Napoca

După ce a disputat primul joc din Liga I Universitatea Galați este pe locul trei în clasament cu trei puncte, golaveraj 4 – 0. Pentru echipa gălățeană urmează cel mai dificil meci al sezonului, pe teren propriu, duminică, de la ora 10.00, cu ”U” Olimpia Cluj – Napoca, echipa care domină fotbalul feminin din România în ultimii ani. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal