Fetele de la Universitatea întâlnesc campioana

26
După victoria cu CSȘ Târgoviște, de la debutul absolut în Liga I, prima echipă a clubului Universitatea continuă seria celor trei jocuri în șapte zile cu un nou meci pe teren propriu. Dacă în prima etapă universitarele au jucat cu deținătoarea Cupei României al doilea adversar din Liga I al fetelor de la Universitatea este multipla campioană a României, ”U” Olimpia Cluj – Napoca. 
Jocul cu gruparea din Cluj – Napoca este un adevărat test de maturitate pentru gruparea gălățeană, clubul din Cluj – Napoca este cel mai titrat din fotbalul feminin de la noi, cu participări în grupele UEFA Women’s Champions League. Partida cu campioanele de la ”U” Olimpia  este programată să se dispute duminică, de la ora 10.00, pe stadionul Siderurgistul. Jocul se va disputa în cadrul etapei a III-a, meciul din etapa a II-a, cu Fortuna Becicherecu Mic, din deplasare, se va disputa miercuri, 26 septembrie. 
Înaintea jocului de duminică  Universitatea este pe locul trei în clasamentul Ligii I cu 3 puncte, golaveraj 4 – 0, în timp ce echipa din Cluj – Napoca conduce cu șase puncte, două jocuri, golaveraj 10 – 0. Echipa din Cluj – Napoca a jucat două meciuri în acest sezon ambele câștigate, scor 5 – 0, cu Fortuna Becicherecu Mic și Heniu Prundu Bârgăului. 
Meciul de duminică va fi arbitrat de Gabriel Silviu Popa, iar la cele două linii au fost delegați: Cosmin Vițelaru și Alexandru Ciuraru, toți trei din Vaslui.      
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal