Înfrângere rezonabilă pentru Universitatea în duelul cu campioana

52
Echipa de fotbal feminin Universitatea Galați a pierdut la o diferență rezonabilă jocul din etapa a III-a din eșalonul de elită al fotbalului feminin din România. Nou promovată în Liga I Universitatea a cedat cu scorul 0 – 2, la pauză 0 – 2, jocul de pe teren propriu cu multipla campioană a României, U Olimpia Cluj – Napoca. Victoria la două goluri este cea mai mică din acest sezon pentru echipa din Cluj – Napoca, în precedentele jocuri campioanele au marcat câte cinci goluri.   
Jocul cu echipa din Cluj – Napoca a fost început de Universitatea cu formula: Mirela Abalașei – Maria Stamate, Anca Nina,Dumytrița Prisăcari, Monica Bențoiu – Lidia Arnăut – Iriska (Irina) Topal, Loredana Nica (căpitan), Elena Răduc, Carmen Marcu – Andreea Surcică.
Rezerve reutilizate:
Alexandra Ivan, Mădălina Sfinteș, Ana Arnăut, Roxana Ioan și Adelina Ion. Antrenori: Gabriel Călinescu și Alexandru Caracaș. În jocul cu echipa campioană Universitatea nu s-a putut baza pe serviciile fundașului Olga Cușinova, accidentată.
După două jocuri din Liga I Universitatea Galați este pe locul cinci în clasamentul la zi cu trei puncte din două jocuri. Pentru gruparea gălățeană urmează ultimul joc din calupul de trei de la debutul în Liga I. Miercuri, 26 septembrie, de la ora 11.00, FC Universitatea va juca pe terenul celor de la Fortuna Becicherecu Mic, județul Timiș, localitate, Becicherecu Mic, aflată la 18 kilometri de Timișoara.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal