Liga a IV-a continuă cu un nou derby de titlu. Unirea Braniștea primește replica vicecampionilor de la Zimbrul Slobozia Conachi

2
Campionatul Ligii a IV-a, primul eșalon județean, programează în finalul acestei săptămâni jocurile din etapa a III-a. Runda cu numărul trei programează un nou derby de titlu, după cel de etapa trecută dintre CSU și Gloria Ivești, celelalte două echipe implicate în lupta la titlu în sezonul trecut, Unirea Braniștea, locul 4, și Zimbrul Slobozia Conachi, vicecampioana, vor juca duminică, 16 septembrie, de la ora 12.00, pe terenul din Braniștea. 
Etapa a III-a va fi deschisă sâmbătă, de la ora 12.00, pe Municipalul din Tecuci cu jocul dintre gazdele de la Victoria Teuci și Juventus Toflea. Tot sâmbătă, dar de la ora 17.00, pe stadionul Siderurgistul, Quantum Club Galați va juca cu Avântul Drăgănești.  
Celelalte cinci jocuri ale etapei se vor disputa duminică, 16 septembrie, după programul: Gloria Ivești – Muncitorul Ghidigeni, Voința Cudalbi – CSU ”Dunărea de Jos”, Viitorul Costache Negri – Avântul Vânători, Agrostar Tulucești – Victoria Independența, jocul se va disputa, de la ora 16.00, pe terenul sintetic al stadionului Dunărea, din Galați. 
După primele două etape de campionat Zimbrul Slobozia Conachi conduce în Liga a IV-a cu 6 puncte, golaveraj 11 – 4, pe locul doi sunt studenții, CSU ”Dunărea de Jos”, cu același număr de puncte, golaveraj 7 – 0, singura echipă  din Liga a IV-a gălățeană fără gol primit, Victoria Independența ocupă locul trei cu 6 puncte, 6 – 3 raportul golurilor marcate/încasate, Unirea Braniștea încheie plutonul echipelor cu două victorii, golaveraj 5 – 2, iar în imediata apropiere a podiumului se află Avântul Vânători cu 4 puncte.