Meci din 16 – imile Cupei României, marți, pe stadionul Oțelul

23

Între 25 și 27 septembrie, în Cupa României se vor disputa jocurile din faza 16 – imilor din Cupa României, fază în care vor intra în competiție echipele din Liga I. Rămas fără echipe în competiția KO, municipiul Galați va găzdui un joc din acestă fază a competiției. 

Marți, 25 septembrie, de la ora 21.30, pe stadionul Oțelul se va disputa jocul dintre Dacia Unirea Brăila (Liga a II-a) și Dinamo București. La cererea deținătorilor drepturilor tv meciul a fost programat să se dispute în nocturnă, cum la Brăila nu există un stadion dotat cu instalație de nocturnă, jocul se va disputa la Galați, iar clubul din Brăila va fi considerat gazdă. Prețul unui bilet de intrare la meci costă 10 lei. 

Altfel, Galațiul, la nivelul orașului, a fost implicat cu două echipe în fazele naționale din actuala ediție a Cupei. În primul tur au evoluat cei de la CSU ”Dunărea de Jos” Galați – câștigătoarea fazei județene a Cupei. Studenții, Liga a IV-a, au trecut cu scorul 2 – 1 de brăilenii de la Sportul Chiscani, Liga a III-a, iar în turul doi au fost învinși, și eliminați de Sporting Liești. 

Cealaltă echipă gălățeană din Cupă, SC Oțelul, a intrat în competiție în turul doi, iar la debut absolut în competiție a învins, scor 6 – 0, Pescărușul Sarichioi, deținătoarea fazei județene Tulcea a Cupei. Gruparea gălățeană a părăsit Cupa în turul imediat următor eliminată de cei de la Sporting Liești, echipa calificată în turul patru s-a decis în urma loviturilor de departajare. În 16 – imi, județul Galați este reprezentat de Sporting Liești. Echipa din Liești va juca miercuri, 26 septembrie, la Liești, de la ora 16.30, cu CS Mioveni, Liga a II-a. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal