Oțelul în fața a două meciuri importante pentru promovare

21

Suporter Club Oțelul Galați are parte de un debut perfect de sezon în campionatul Ligii a III-a. După primele două etape Oțelul conduce în seria I cu șase puncte, maximum, gruparea gălățeană are și cel mai bun golaveraj din prima serie  8 – 0.

Tehnicianul Oțelului, Stelian Bordieanu, spună că echipa este pe drumul bun, dar mai este nevoie de timp pentru închegarea relațiilor de joc.

”Ușor echipa se leagă, dar este nevoie de timp. Nu este ușor, sunt cinci – șase jucători noi în echipă, au apărut juniori noi, automatismele se creează în timp. Eu sper ca în cel mai scurt timp să formăm o echipă competitivă. Timpul nu ne așteaptă pentru că urmează un  nou joc”, a spus tehnicianul gălățenilor.  

Pentru SC Oțelul urmează două jocuri cu echipe ce și-au propus revenirea în prim planul fotbalului din România. Prima dată Oțelul se va deplasa la Piatra Neamț, pentru jocul cu CSM Ceahlăul, urmând ca în etapa a patra gruparea roș – alb – albastră să joace pe teren propriu cu Gloria Buzău, o altă echipă cu maximum de puncte după primele două etape, cu obiectivul anunțat de a promova în liga secundă.

Jocul cu cei de la Ceahlăul este programat să se dispute sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul Ceahlăul, din Piatra Neamț. Gruparea din Piatra Neamț – nou promovată în Liga a III-a, este pe locul nouă în clasamentul la zi din Liga a III-a, seria I, cu trei puncte, golaveraj 2 – 2. Pietrenii au debutat în Liga a III-a cu o înfrângere, scor 0 – 1, pe teren propriu cu Metalul Buzău, în timp ce în etapa a II-a echipa din Piatra Neamț a câștigat cu scorul 2 – 1, jocul de la Liești cu cei de la Sporting.           

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal