Oțelul a învins, după pauză, satelitul Botoșaniului

17
Suporter Club Oțelul Galați continuă parcursul fără înfrângere, și fără gol primit, în actuala ediție a Ligii a III-a. În etapa a VI-a gruparea gălățeană a învins, scor 3 – 0, FC Botoșani 2, echipa satelit a clubului ce activează în Liga I. 
Oțelul și-a conturat victoria în repriza secundă, grație inspirației antrenorului Alin Pînzaru. În partea secundă tehnicianul gălățean la introdus în teren pe nigerianul Konyeha Godwin Onyeka,  un mijlocaș central ofensiv de 26 de ani, iar încrederea i-a fost răsplătită cu două goluri marcate de mijlocașul nigerian. Prima dată, în minutul 65, Konyeha, debutant la Oțelul, a deschis scorul, după o pasă primită de la Iorga, iar în minutul 74 mijlocașul nigerian a reușit dubla, după ce a fructificat o pasă  a lui Andrei Antohi. Pentru 3 – 0 au marcat cei de la Botoșani în proprie poartă, în minutul 86. 
Antrenorul Alin Pînzaru a început jocul cu satelitul Botoșaniului cu formula: Iliescu – David, Ghiocel, Puțanu, Sălăgeanu, Antohi, Stoian, Zaharia, Crihană, Matei, Iorga. Au mai jucat: Konyeha, Cîrjan, Vasile, Moglan. 
După șase etape din Liga a III-a SC Oțelul conduce în seria I cu 16 puncte, 5 victorii, o remiză, fără înfrângere, golaveraj 13 – 0, singura echipă din toate cele cinci serii de Liga a III-a fără gol primit. Pentru Oțelul urmează jocul de pe terenul nou promovatei Șomuz Fălticeni, 6 octombrie, ora 15.00, urmând ca pe teren propriu să joace în etapa a VIII-a, 13 octombrie, cu cei de la CSM Focșani. 
La jocul cu echipa din Botoșani suporterii de la Peluza Nord nu și-au încurajat echipa, ei au agățat pe gardul peluzei un banner cu mesajul ”Să cânte oamenii de la Primărie!”, iar în timpul meciului au afișat un alt banner cu mesajul ”Păcat de fostele legende care au devenit marionete unui sistem cu multe antecedente”.     
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal