Oțelul a preluat șefia în seria I după victoria 7 – 0 cu Sănătatea Dărăbani

57
SC Oțelul a reușit scorul zilei în etapa a II-a din Liga a III-a. Echipa lui Stelian Bordieanu s-a impus cu scorul 7 – 0, pe teren propriu, în fața celor de la Sănătatea Dărăbani. La pauză Oțelul a intrat în avantaj, scor 3 – 0. Adrian Sălăgeanu a deschis scorul rapid, Bogdan Crihană, cu un șut de la aproape 40 de metri a dublat avantajul, iar scorul pauzei a fost stabilit de Alexandru Zaharia – ultimul sosit în tabăra gălățeană. 
În debutul reprizei secunde George Cârjan, cu capul, a marcat pentru 4 – 0, Cosmin Stoian a marcat pentru scorul 5 – 0, iar în finalul jocului nou intrații Andrei Bordieanu și Andrei Antohi au închis tabela la scorul 7 – 0.   
În jocul cu Sănătatea Dărăbani Stelian Bordieanu a folosit formula: Iliescu – Vasile, Gîță, Ghiocel, Manău, Crihană (A. Munteanu), Moglan (A. Bordieanu), Stoian, Zaharia, Sălăgeanu (Antohi), Cîrjan (Matei). 
Cu victoria 7 – 0 din meciul cu Dărăbaniul, SC Oțelul urcă pe primul loc în seria I, Liga a III-a, cu 6 puncte, golaveraj 8 – 0. Cu șase puncte după două etape mai sunt alte două echipe: Gloria Buzău, golaveraj 6 – 2 și Știința Miroslava (3 – 0). Pentru Oțelul urmează jocul de pe terenul nou promovatei Ceahlăul Piatra Neamț, (nemțenii au învins în etapa a II-a cu 2 – 1 la Liești), urmând ca în etapa a IV-a Oțelul să joace pe teren propriu cu cei de la Gloria Buzău.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal