Oțelul – singrura echipă fără gol primit după patru etape din Liga a III-a

4
foto: Oțelul Galați
După ce s-au disputat jocurile etapei a IV-a din al treilea eșalon SC Oțelul a rămas singura echipă fără gol primit în actuala ediție de campionat. Înaintea etapei cu numărul patru alături de SC Oțelul, fără gol primit, erau brăilenii de la CS Făurei. Echipa care a eliminat campioana județeană, CSU ”Dunărea de Jos”, din drumul spre eșalonul trei a încasat patru goluri în etapa a patra, iar Oțelul a rămas singura echipă din toate cele cinci serii de Liga a III-a fără gol primit. 
După victoria 1 – 0 din debutul sezonului de la Pașcani, cu CSM, Oțelul a învins în etapa a II-a, pe teren propriu, Sănătatea Dărăbani, cu scorul 7 – 0. În runda a treia echipa gălățeană s-a impus, scor 1 – 0, pe terenul celor de la CSM Ceahlăul Piatra Neamț, iar în etapa a patra a terminat la egalitate 0 – 0, jocul de pe teren propriu cu SCM Gloria Buzău. 
În toate cele patru jocuri poarta SC Oțelul a fost apărată de Adelin Iliescu. Portarul de 19 ani este la primul sezon la Oțelul, în trecut el a evoluat la Șoimii Lipova, Arad, tot în Liga a III-a,  Drobeta Turnu Severin și Mechelen U 19 (Belgia). Adelin Iliescu este fost internațional de juniori, el a apărat și poarta echipelor naționale de juniori. 
Altfel, SC Oțelul conduce în seria I din Liga a III-a, grație golaverajului. După patru etape trei echipe, SC Oțelul, SCM Gloria Buzău și CSM Focșani au câte zece puncte, (trei victorii, o remiză, fără înfrângere), cele trei sutn departajate de golaveraj, Oțelul 9 – 0, Gloria 8 – 2, CSM Focșani 4 – 1. În etapa a V-a SC Oțelul va juca în Suceava, pe terenul celor de la Bucovina Rădăuți, locul 6 în clasamentul la zi cu 9 puncte, sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 17.00. În aceeași etapă Gloria Buzău primește replica, pe teren propriu, celor de la Știința Miroslava, (locul 5, 9 puncte), iar CSM Focșani joacă pe teren propriu cu KSE Târgu Secuiesc (locul 4 cu 9 puncte), vineri, 21 septembrie, de la ora 17.00.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal