Parteneriat între CSM Galați și Phoenix CSU pentru participarea în LNBM

56
Clubul Sportiv Municipal Galați, club înființat recent de municipalitatea gălățeană, va avea reprezentantă și în viitoarea ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin. ”Am parafat o înțelegere, în baza regulamentelor Federației Române de Baschet, între noi, CSM Galați, Phoenix și CSU Galați, prin care încercăm să susținem locul Phoenix – ului, urmând ca ulterior să preluăm dreptul de participare către CSM Galați”, a spus directorul CSM Galați, Marius Cosoreanu, la Divizia Locală, Digi 24 Galați, despre modalitatea în care CSMG va participa în LNBM.   
Directorul CSM – ului a oferit detalii suplimentare despre colaborarea dintre cele trei cluburi gălățene. ”Echipa se va numi CSM Phoenix CSU Galați, în care CSU sprijină programul competițional și cheltuielile de funcționare, iar noi venim cu salariile sportivilor. Din punct de vedere sportiv Phoenix avea dreptul să participe în Grupa valorică A, dar regulamentele Federației Române de Baschet s-au schimbat anul acesta. Conform noilor criterii, Phoenix nu a putut să se înscrie în Grupa valorică A, din motive financiare. Nu din cauza afilierii cu CSM Galați a ajuns Phoenix să joace în Grupa C”, a spus Marius Cosoreanu. 
Altfel, detalii despre colaborarea dintre CS Phoenix Galați și CSU Galați aici.

 

CSM Galați s-a afiliat la Federația Română de Baschet 

La ultima ședință a Comitetului Executiv al Federației Române de Baschet s-a propus afilierea Clubului Sportiv Municipal Galați la FR Baschet. Cu unanimitate de voturi propunerea a fost aprobată, iar Clubul Sportiv Municipal Galați a fost afiliat la Federația Română de Baschet.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal