RCM Galați termină CN rugby în 7 la Petroșani.Gălățenii încep turneul cu meciul decisiv pentru locul trei

16
În Campionatul Național de rugby în 7, Divizia Națională de Seniori, se vor disputa sâmbătă, 8 septembrie, meciurile din cadrul ultimului turneu al sezonului. Ultima rotație din acest sezon de rugby în 7 se va disputa la Petroșani, stadionul Știința, iar gruparea gălățeană RCM Galați mai are șanse doar la medaliile de bronz. După locul 5, penultimul, pe care au terminat turneul de la Năvodari, primul al sezonului, gălățenii au terminat pe locul trei turneul de la finele săptămânii trecute de pe ”Municipal”, al doilea din cele trei ale sezonului. 
Înaintea ultimului turneu al campionatului de rugby în 7 RCM Galați este pe locul patru în clasament cu 20 de puncte, la două puncte în spatele echipei de pe locul trei, RC Bârlad, zece puncte mai puțin decât cele două echipe care conduc în clasament Știința Petroșani și CS Năvodari. 
Turneul de la Petroșani va fi început de gălățeni cu un duel cu cei de la RC Bârlad, contracandidata la medaliile de bronz în acest sezon. Meciul cu vasluienii este programat să se dispute la ora 9.40. De la ora 10.20, RCM Galați va juca cu cei de la Sportul Studențesc, iar de la 11.40, gălățenii vor juca cu CSU Arad. Rotația de la Petroșani va fi încheiată de RCM Galați cu jocurile contra celor două echipe aflate în lupta pentru titlu. De la ora 12.40, RCM – ul va juca cu CS Năvodari, iar de la 13.20, este programat să înceapă jocul cu gazdele turneului Știința Petroșani. 
Deținătoarea titlului în Campionatul Național de rugby în 7, Divizia națională de Seniori, este CS Năvodari. Rugby Club Municipal Galați a câștigat titlul în ediția 2016 a Campionatului Național de rugby în 7.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal