RCM Galați a terminat pe podium turneul de la Galați

13
Stadionul Municipal a fost gazda etapei secunde din Campionatul Național de rugby în 7, Divizia Națională de Seniori. După turneul de la Năvodari, încheiat de RCM Galați pe locul 5, penultimul, etapa de la Galați a fost încheiată de gruparea gălățeană pe podium, locul trei, cu bilanțul: trei victorii – două înfrângeri. 
Turneul a fost început de gălățeni cu o înfrângere, scor 5 – 17 cu CS Năvodari, (echipă ce a câștigat rotația de la Galați). Etapa de pe ”Municipal” a fost continuată de gălățeni cu trei victorii: 24 – 7 cu RC Bârlad, 26 – 5 cu CSU Arad și 22 – 10 cu Sportul Studențesc. În meciul de închidere al turneului RCM Galați a pierdut cu scorul 5 – 21 cu cei de la Știința Petroșani, câștigătoarea primului turneul al sezonului, cel de la Năvodari.  Etapa de la Galați a fost câștigată de CS Năvodari cu cinci victorii: 47 – 0 cu CSU Arad, 42 – 0 cu RC Bârlad, 42 – 0 cu Sportul Studențesc, 21 – 5 cu Știința Petroșani și 17 – 5 cu RCM Galați.
La turneul disputat la stadionul ”Municipal” RCM Galați a folosit lotul: Sergehi Budaian, Nicu Manolachi, Dragoș Giușcă, Paul Bolat, Mihail Diacon, Ionuț Cucu, Bogdan Frățilă, Gabriel Cotici, Daniel Josan, Ion Nimerenco, Gabriel Partenie.
După două din cele trei etape din actuala ediție a Campionatului Național de rugby în 7, Divizia Națională de Seniori, RCM Galați este în lupta pentru medaliile de bronz. Sâmbătă, 9 septembrie, la Petroșani, se va disputa ultimul turneu din actuala ediție a CN rugby 7.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal