S-a refăcut țintarul în Divizia A1 feminină. Voleibalistele de la CSU debutează la Blaj

19
FR Volei a stabilit marți un nou program pentru Divizia A1 feminină, formatul cu zece echipe, după ce două echipe, CSU Oradea – echipă ce a obținut promovarea în prima ligă după turneul de al galați, și CSU Medicina Târgu Mureș, s-au retras din prima ligă. 
În urma stabilirii țintarului voleibalistele de la CSU Galați, echipă revenită în A1 după numai un sezon în liga secundă, vor debuta la Blaj, cu Volei Alba Blaj, în noua ediție de campionat, 27 octombrie, după ce în vechiul format gălățencele aveau programat joc cu finalista Ligii Campionilor în etapa a II-a, la Galați. Pe teren propriu fetele de la CSU Galați vor juca primul meci în jurul datei de 3 noiembrie, cu CSM Târgoviște. Programul CSU Galați în turul Diviziei A1 continuă astfel: etapa a III-a, Penicilina Iași – CSU Galați, etapa a IV-a, CSU Galați – Știința Bacău, etapa a V-a, CSM Lugoj – CSU Galați; etapa a VI-a, CSU Galați – Dinamo; etapa a VII-a, CSM București – CSU Galați; etapa a VIII-a, U Cluj – Napoca – CSU Galați; etapa a IX-a, CSU Galați – Agroland Timișoara. În noua formulă, cu zece echipe angrenate în Divizia A1, nu va retrograda nimeni.   
Sezonul în voleiul feminin este programat să înceapă la 20 octombrie, cu jocurile din turul I al Cupei, iar fetele de la CSU vor juca pe terenul celor de la Penicilina Iași.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal