SC Oțelul întâlnește sâmbătă, la Galați, ”lanterna roșie”

12
Campionatul Ligii a III-a continuă la finalul săptămânii cu meciurile din etapa a VI-a. Lider în seria I SC Oțelul își va continua parcursul spre promovarea în eșalonul superior cu un joc  pe teren propriu cu cei de la FC Botoșani 2, echipa satelit a clubului ce activează în Liga I. Meciul este programat să se dispute sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul Oțelul. 
SC Oțelul conduce în seria I din Liga a III-a cu 13 puncte, golaveraj 10 – 0, singura echipă din toate cele cinci serii de Liga a III-a fără gol primit. Oțelul este la egalitate de puncte cu echipa de pe locul doi, CSM Focșani, dar cele două echipe sunt departajate de golaveraj, vrâncenii au marcat șapte goluri și au încasat unul în actuala ediție a Ligii a III-a. Adversarii Oțelului de sâmbătă FC Botoșani 2, au fost admiși în campionat după ce s-a disputat prima etapă, în urma retragerii celor de la Gauss Bacău, iar în clasamentul seriei sunt ultimii fără puncte.       
Nici cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Sporting Liești, nu are parte de o misiune dificlă în etapa VI-a. Gruparea gălățeană va juca sâmbătă, de la ora 17.00, pe Liești Arena, cu cei de la Șomuz Fălticeni – echipă nou promovată în Liga a III-a. Lieștioul este pe locul 9 în clasamentul la zi în timp ce echipa din Fălticeni este pe locul 13 cu 4 puncte.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal