Schimbare de lider în Liga a IV-a. Studenții revin în fruntea clasamentului

23
După disputarea jocurilor din etapa a V-a Liga a IV-a gălățeană are un nou lider. Studenții de la CSU ”Dunărea de Jos” au preluat șefia în ligă după ce au câștigat meciul de deschidere al etapei cu scorul 7 – 0, pe terenul celor de la Victoria Tecuci. 

La victoria 7 – 0 a studenților de la Tecuci, vicecampionii de la Zimbrul Slobozia Conachi au replicat cu un succes, scor 5 – 0, la Galați, pe terenul celor de la Quantum Club Galați în meciul de închidere al etapei. Victoria 5 – 0 a fost insuficienta pentru echipa din Slobozia să își păstreze poziția de lider, studenții au preluat șefia grație golaverajului mai bun, un gol în plus, 20 goluri marcate – unul încasat (+19), față de 24 – 6 (+18) al echipei din Slobozia Conachi. Probabil, până la meciul direct, programat în etapa a 10-a, în jurul datei de 4 noiembrie, cele două echipe vor alterna la conducere. 

Avântul Vânători a urcat pe podiumul Ligii după victoria spectaculoasă, scor 6 – 3, de pe terenul celor de la Agrostar Tulucești, joc în care Alexandru Sava a marcat de cinci ori, iar Marian Cîrjă a reușit o dublă. Gloria Ivești a obținut  a treia victorie stagională, scor 3 – 0, pe teren propriu cu Unirea Braniștea, iar Viitorul Costache Negri a remizat, scor 1 – 1, cu Muncitorul Ghdigeni. 

După cinci etape CSU ”Dunărea de Jos” conduce în Liga a IV-a cu 15 puncte, Zimbrul Slobozia Conachi este pe doi, cu același număr de puncte, Avântul Vânători urcă pe locul trei cu 10 puncte, la egalitate de puncte cu cei de la Gloria Ivești, locul 4, iar Victoria Tecuci, a coborât două poziții în clasament după înfrângerea cu CSU. 

Etapa a VI-a se va disputa în intervalul 6 – 7 octombrie, iar jocurile programate sunt: CSU ”Dunărea de Jos” – Agrostar Tulucești, Zimbrul Slobozia Conachi – Juventus Toflea, Avântul Vânători – Victoria Independența, Muncitorul Ghidigeni – Victoria Tecuci, Avântul Drăgănești – Viitorul Costache Negri, Unirea Braniștea – Voința Cudalbi, Quantum Club Galați – Gloria Ivești.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal