Studenții și-au rotunjit golaverajul cu Viitorul Costache Negri

55
Echipa Universității ”Dunărea de Jos” din Galați a obținut a patra victorie în actuala ediție a Ligii a IV-a. Studenții au învins, scor 4 – 0, Viitorul Costache Negri, după un nou joc dominat cap coadă de gruparea studențească. 
La fel ca fel ca în precedentele jocuri din Galați, cu Quantum și Gloria Ivești, studenții au avut de înfruntat o echipă care s-a apărat supraaglomerat, cu toată echipa masată în fața propriului careu de 16 metri. Reduta echipei din Costache Negri nu a rezistat decât 14 minute, minut în care golgheterul ligii, Adrian Grigoraș, a fructificat una din numeroasele ocazii ale studenților. 
Până la deschiderea scorului studenții s-au jucat cu ocaziile. Grigoraș, în minutul 1, a irosit prima ocazie a meciului, Popov, în minutul 17, apărut la finalizare a trimis puțin pe lângă. Grigoraș, din 16 metri, în minutul 10, cu capul din 16 metri, Țuiu, de la marginea careului de 16 metri, în minutul 11, a ratat deschiderea scorului. Nici cu 1 – 0 avantaj studenții de la CSU nu au lăsat deoparte jocul ofensiv, iar Țuiu, în minutul 21, Grigoraș, cu capul un minut mai târziu, Blănaru, în minutul 24, șut la vinclu scos de portar, Țuiu, în minutul 41, Perju și Moise, în ultimele minute ale reprizei de debut  au ratat desprinderea la 2 – 0.  De cealaltă parte, echipa din Costache Negri a avut o singură acțiune la poarta studenților, finalizată cu un șut în plasa laterală a porții lui Olaru. 
Partea secundă s-a disputat după aceleași coordonate, însă studenții au fost mai eficienți la finalizare. Prima oportunitate de a marca a fost irosită de studenți în minutul 46 de recent intratul Iulian Mohorîță. La șapte minute de la reluare, Daniel Cană a trimis peste poartă mingea respinsă în față de portarul de la Costache Negri, în urma unei lovituri libere executată de Grigoraș. Peste alte două minute Cană a reușit să marcheze și să distanțeze studenții la 2 – 0. Pentru 3 – 0 a marcat Adrian Grigoraș, în minutul 12, al reprizei secunde, șut din interiorul careului, după  ce cu două minute în urmă ”Grig” a trimis în transversala echipei din Costache Negri. Iar pentru golul de 4 – 0 autor moral este Adrian Grigoraș, după ce a trimis aproape în poartă, direct din corner. Studenții puteau să mai marcheze, după cum arăta jocul, dar arbitrul a pus capăt jocului cu zece minute mai devreme! În partea secundă portarul studenților, Bogdan Olaru, a avut o singură intervenție, din postură de jucător libero, în afara careului de 16 metri. De altfel, în cea mai mare parte din partea secundă ”Oli”, s-a poziționat în teren mai mult ca ultimul fundaș, decât portar.     
Victoria cu echipa din Costache Negri este a patra pentru CSU, iar în clasamentul la zi studenții sunt pe locul 1 cu 12 puncte, golaveraj 13 – 1.  Pentru studenți urmează jocul de pe terenul nou promovatei Victoria Tecuci, urmând ca în etapa a VI-a, CSU să joace pe teren propriu cu Agrostar Tulucești. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal