United începe Liga I cu un derby de titlu

24
Liga I de futsal are programat debutul în noua ediție de campionat în intervalul 8 – 11 septembrie. Vicecampionii de la United vor începe campionatul cu un derby de titlu, pe teren propriu, luni, 10 septembrie, de la ora 18.30, cu cei de la Imperial Wet Miercurea Ciuc. 
Antrenorul de la United, Florin Ignat, a declarat înaintea disputei de luni că meciul cu harghitenii este important în lupta pentru titlu, dar nu are caracter decisiv. ”Echipa din Miercurea Ciuc este o candidată la titlu, o echipă care a investit mult și a adus jucători de valoare. Jocul cu Ciuc nu este decisiv, meciurile decisive sunt în play – off”.  

Pentru jocul de luni cu harghitenii de la Imperial Miercurea Ciuc clubul gălățean are câteva indisponibilități. ”Din păcate Cosmin Petică este accidentat, Vasile Boubătrân are și el  probleme, Rafinha este suspendat,  iar Welington Silva este accidentat, din păcate nu am tot lotul la dispoziție, dar nu o să ne dăm bătuți, cu siguranță”, a spus Florin Ignat, antrenorul principal de la United, tehnician ca va fi la al doilea meci pe banca vicecampionilor. De altfel, dacă probleme de lot vor continua să apară tehnicianul gălățean nu a exclus posibilitatea să revină pe parchet, mai ales că este legitimat cu actele în regulă la United.    
Președintele grupării gălățene, Toader Ștefu, a declarat că apreciază investițiile clubului harghitean, dar clubul gălățean își propune să debuteze cu o victorie în noul sezon. ”Va fi un meci greu, la Ciuc s-au făcut investiții  mai, și nu numai la Miercurea Ciuc, în futsalul sau făcut investiții mari. Cred că echipa din Miercurea Ciuc este un exemplu de investiție. Cred că eșecul de anul trecut, când au ratat play – off – ul la limită, îi motivează și-i ambiționează să fie cât mai angajați în meciul cu noi. Noi am fost tot timpul un club care am demonstrat că putem face o figură frumoasă în futsal”.     
United Galați – Imperial Wet Miercurea Ciuc este programat să se dispute luni, 10 septembrie, de la ora 18.30, la Sala Sporturilor Dunărea, cu intrarea liberă.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal