United începe sezonul cu trei puncte penalizare!

39

În intervalul 8 – 11 septembrie, sunt programate jocurile din prima etapă a sezonului 2018 – 2019 din Liga I de futsal. Noua ediție de campionat nu este începută de la zero de toate cele zece echipe angrenate în competiție, vicecampionii ultimelor două ediții United Galați, vor debuta în campionat cu un deficit de trei puncte. Penalizarea gălățenilor, aplicată de Comisiile FRF, este aplicată în urma unor declarații ale președintelui Toader Ștefu la adresa președintelui FRF Răzvan Burleanu. 

La întâlnirea cu presa premergătoare sezonului președintele clubului vicecampion a declarat că va ataca decizia de depunctare. ”Așa cum știți și dumneavoastră regulamentele Federației Române de Fotbal sunt aplicate de Comisia de Disciplină. E o problemă pentru care noi, și eu personal, lupt să nu se mențină până la finalul campionatului. Plecând din start cu minus trei puncte este o problemă și credeți-mă că o să mă lupt să câștig dreptatea”, a spus Toader Ștefu. 

Conducătorul grupării gălățene a mai spus că echipa nu trebuie să sufere de pe urma unor declarații. ”Nu e corect să sufere echipa dacă Ștefu are probleme. Cred că mi-am spus un punct de vedre al meu, libertatea de opinie ar trebui respectată. E păcat că echipa să sufere și să fie depunctată, nu mai este o competiție curată dacă plecăm cu penalizări din start. Sper la apel să îndreptăm, acestă măsura luata de Comisia de Disciplină”, a încheiat Toader Ștefu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal