United întâlnește luni, la Polivalentă, Clujana Cluj – Napoca

38
După o pauză competițională, prilejuită de acțiunile echipelor naționale, Liga I revine cu etapa a III-a. Vicecampionii de la United vor juca luni, 1 octombrie, de la ora 18.30, la Polivalentă, cu nou promovata CFF Clujana Cluj – Napoca. Jocul cu gruparea clujeană este primul din cele două în care vicecampionii își pot îmbunătăți golaverajul, aflat acum la 10 – 4. După ce se vor duela cu cei de la Clujana vicecampionii vor juca sâmbătă, 6 octombrie, pe terenul unei alte echipe nou promovată în prima ligă Bucovina Vicov. 
Legat de jocul cu cei de la Clujana, locul 9, penultimul, tehnicianul vicecampionilor Florin Ignat a declarat că echipa pe care o pregătește trebuie să își păstreze nivelul de concentrare. ”Le-am spus băieților că este obligatoriu să fie concentrați, nu
există meci câștigat dinainte. Dacă cineva tratează astfel un asemenea
moment, îmi voi da repede seama și va trece lângă mine pe bancă. Pe
jucător cel mai mult îl doare când rămâne pe margine, așadar am
încredere că echipa va face totul pentru victorie. Dacă țineți minte,
înaintea partidei cu Miercurea Ciuc eram dați victime sigure, singura problemă era scorul, dar
atitudinea a făcut diferența”, a spus antrenorul gălățenilor Florin Igant. 
Pentru jocul de luni United nu are probleme de lot, inclusiv portarul Wellington Silva este apt de joc. Meciul de luni este abordat de United de pe locul șase în clasament cu trei puncte, două victorii, trei puncte penalizare. Clujenii sunt pe locul nouă, penultimul, fără puncte, golaveraj 5 – 23.
Altfel, joi, 4 octombrie, este așteptat un verdict din partea Comisiei de Recurs FRF în cazul depunctării vicecampionilor, detalii aici.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal