Vali Costea, despre remiza cu Zalăul: ”Este mană cerească, ne dă încredere”

9

Handbalistele de la CSM Galați au câștigat primul punct în actuala ediție a Ligii Florilor după remiza, scor 24 – 24, cu HC Zalău. Remiza a fost obținută de gruparea gălățeană în ultima secvență a jocului, după ce fetele au revenit de la – 6. 
La finalul jocului antrenorul de la CSM Galați, Valeriu Costea a declarat că a crezut în revenirea echipei sale, deși Zalăul a avut chiar și 6 goluri avans. ”Am crezut, le-am spus fetelor la pauză chiar dacă diferența era de cinci goluri. Le-am spus că pot câștiga, trebuie să aibă încredere. Este bun și un punct, e bun pentru moralul nostru, este mană cerească, ne dă încredere, le dă fetelor încredere că pot să facă lucrurile corect, și nu pute altceva decât să sperăm pentru viitor. Trebuie să mă adaptez sau să ne adaptăm la ce condiții avem. Fetele trebuie să înțeleagă că aportul fiecăreia dintre ele e un plus pentru echipă”, a spus Valeriu Costea. 
 
Cea mai bună marcatoare a jocului, macedoneanca Elena Livrinikj, a declarat ca își dorește ca în acest sezon echipa să nu mai joace baraj pentru menținerea în LNHF. ”În primul rând vreau să mulțumesc publicului pentru atmosfera creată. Nu am avut o primă repriză prea bună, s-a văzut asta și după scor,  dar am luptat pană la final. Sper ca nu v-am dezamăgit. Pentru noi urmează trei jocuri grele, vom vedea ce va fi. Sunt la al treilea sezon în România, sper să nu mai jucăm baraj”.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal