Zimbrul Slobozia Conachi s-a impus în derby-ul de la Braniștea. Studenții au trecut la limită de Voința Cudalbi, în Liga a IV-a

61
În campionatul Ligii a IV-a, primul eșalon județean, s-au disputat jocurile din etapa a III-a. Derby-ul etapei s-a disputat la Braniștea între gazdele de la Unirea și  Zimbrul Slobozia Conachi, iar vicecampionii s-au impus cu scorul 4 – 0. În duelul campioanelor de sezonul trecut, CSU ”Dunărea de Jos” – campioana Ligii a IV-a, s-a impus cu scorul 2 – 1, pe terenul campioanei din Liga a V-a de sezonul trecut, Voința Cudalbi.  
În jocul de deschidere al etapei Victoria Tecuci s-a impus cu scorul 3 – 0 în fața celor de la Juventus Toflea, tot în jocurile de sâmbătă Quntum Club Galați a câștigat primul meci din acest sezon, scor 2 – 1, pe teren propriu cu cei de la Avântul Drăgănești. Avântul Vânători a realizat scorul etapei, 5 – 1, la Costache Negri cu echipa locală Viitorul, Gloria Ivești s-a impus cu scorul 2 – 0 pe teren propriu cu Muncitorul Ghidigeni. În jocul de închidere al etapei Agrostar Tulucești a învins, scor 3 – 0, Victoria Independența, echipa din Tulucești a reputat prima victorie dina cest sezon, în timp ce Victoria Independența este la prima înfrângere stagională și pierde contactul cu podiumul. 
Zimbrul Slobozia Conachi și CSU ”Dunărea de Jos” conduc în Liga a IV-a, ambele cu câte 9 puncte, fără înfrângere, departajate de golaveraj, Zimbrul 15 – 4, CSU 9 – 1. După victoria de la Costache Negri Avântul Vânători a urcat pe locul trei cu 7 puncte, fără înfrângere. Victoria Tecuci, Victoria Independența și Unirea Braniștea ocupă locurile 4 – 6, toate cu câte 6 puncte, iar Gloria Ivești este la jumătatea clasamentului, locul  7 cu 4 puncte. În ”subsol” Voința Cudalbi și Avântul Drăgănești ocupă ultimele două locuri fără punct. 
Etapa a IV-a, se va disputa în intervalul 22 – 23 septembrie, și programează jocurile: Zimbrul Slobozia Conachi – Victoria Independența, Juventus Toflea – Agrostar Tulucești, Avântul Vânători – Victoria Tecuci, CSU ”Dunărea de Jos” – Viitorul Costache Negri, Muncitorul Ghidigeni – Voința Cudalbi, Avântul Drăgănești – Gloria Ivești, Unirea Braniștea – Quantum Club Galați.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal