Zimbrul Slobozia Conachi și Avântul Vânători joacă în prima zi din etapa a IV-a, Liga a IV-a

5
Echipele angrenate în campionatul Ligii a IV-a vor susține în intervalul 22 – 23 septembrie, jocurile din etapa a patra din primul eșalon județean. Sâmbătă, în prima zi a etapei, se vor juca trei meciuri. De la ora 12.00, pe stadionul Dunărea, CSU ”Dunărea de Jos” Galați va juca cu cei de la Viitorul Costache Negri, de la ora 15.00, la Vânători, cei de la Avântul vor primi replica nou promovatei Victoria Tecuci, iar de la ora 17.00, pe terenul sintetic al stadionului Dunărea, liderul, Zimbrul Slobozia Conachi, va juca  Victoria Independența.  
Duminică, 23 septembrie, de la ora 12.00, se vor juca celelalte jocuri ale etapei: Juventus Toflea – Agrostar Tulucești, Muncitorul Ghidigeni – Voința Cudalbi, Avântul Drăgănești – Gloria Ivești și Unirea Braniștea – Quantum Club Galați.
Zimbrul Slobozia Conachi și CSU ”Dunărea de Jos” conduc în Liga a IV-a, ambele cu câte 9 puncte, fără înfrângere, departajate de golaveraj, Zimbrul 15 – 4, CSU 9 – 1. Avântul Vânători este pe locul trei cu 7 puncte, fără înfrângere, Victoria Tecuci, Victoria Independența și Unirea Braniștea ocupă locurile 4 – 6, toate cu câte 6 puncte, iar Gloria Ivești este la jumătatea clasamentului, locul 7, cu 4 puncte. În partea de jos a clasamentului Voința Cudalbi și Avântul Drăgănești ocupă ultimele două locuri fără puncte.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal