ACS Lascăr Schela a făcut scorul etapei a IV-a în Liga a V-a

92
În Liga a V-a, al doilea eșalon județean, s-au disputat jocurile din etapa a patra. Performera etapei cu numărul patru este ACS Lascăr Schela. Gruparea de lângă sonde a reușit scorul etapei 7  -0, pe teren propriu cu cei de la Zorile Grivița. Aproape de reușita viceliderului au fost cei de la Flacăra Pechea, în etapa a IV-a gruparea din Pechea s-a impus cu scorul 6 – 0 în jocul de pe teren propriu cu Unirea Hanu Conachi. 
 
Oaspeții au obținut două victorii în jocurile din etapa a IV-a, liderul autoritar, Avântul Valea Mărului, s-a impus cu scorul 4 – 0 pe terenul celor de la Siretul Piscu, detalii aici, iar Inter Tudor Vladimirescu a câștigat cu, scorul 3 – 1, jocul de la Umbrărești, cu Viitorul. Victoria celor de la Voința Cișmele 3  – 0 cu Avântul Matca a fost contestată de oaspeții un verdict în acest sens urmează să fie oferit de comisiile AJF Galați, iar jocul Prutul Vlădești – Mălina Smârdan a fost amânat. 
 
Avântul Valea Mărului conduce în al doilea eșalon județean cu 12 puncte, golaveraj 23 – 2, ACS Lascăr Schela este pe locul doi cu 9 puncte, 3 jocuri, iar podiumul este completat de Mălina Smârdan cu 6 puncte, 3 jocuri. 
 
În etapa a V-a sunt programate jocurile: Unirea Hanu Conachi – Prutul Vlădești, Zorile Grivița – Flacăra Pechea, Inter Tudor Vladimirescu – ACS Lascăr Schela, Avântul Valea Mărului – Viitorul Umbrărești, Avântul Matca – Siretul Piscu, Foresta Șendreni – Siretul Piscu. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal