Adrian Grigoraș – golgheterul la zi din Liga a IV-a, Alexandru Sava și ”Boboc” Spânache completează podiumul

49
foto: Sorin Pană/ Sportul Ilustrat
Din Liga a IV-a gălățeană, primul eșalon județean, s-au disputat primele cinci etape din acest sezon. După ce s-au disputat aproape jumătate dintre jocurile din tur golgheterul la zi din campionat este Adrian Grigoraș, conform clasamentului AJF Galați. 
Căpitanul studenților a marcat zece goluri în cele cinci meciuri jucate în acest sezon, jumătate din cele 20 de goluri înscrise de studenți până acum. ”Grig” a debutat în sezon cu o reușită în poarta concitadinilor de la Quamtum, a continuat cu o reușită în jocul cu Gloria Ivești, în deplasarea de la Cudalbi a marcat o dublă, iar în ultimele două jocuri, cu Viitorul Costache Negri și Victoria Tecuci, a marcat câte o triplă.    
 

foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Al doilea în clasamentul marcatorilor din Liga a IV-a este Alexandru Sava, Avântul Vânători, cu șase goluri marcate. Sava a urcat pe locul doi în clasamentul marcatorilor după cele cinci goluri marcate în jocul din etapa a V-a cu Agrostar Tulucești. Cealaltă reușită a lui Sava a fost în etapa inaugurală a campionatului, în remiza, scor 2 – 2, de pe terenul celor de la Gloria Ivești. 
 

foto: AJF Galați
 Podiumul clasamentului golgheterilor este completat de Constantin ”Boboc” Spînache cu cinci goluri. Boboc a debutat în campionat cu o reușită în jocul cu Avântul Drăgănești, a continuat cu o triplă în jocul cu Victoria Independența, iar în jocul din etapa a V-a, de pe terenul celor de la Quantum a marcat al cincilea său gol în acest sezon. ”Boboc” este deținătorul titlului de golgheter al campionatului, după cele 52 de goluri marcate sezonul trecut pentru Zimbrul Slobozia Conachi. Remarcabilă este performanța de sezonul trecut când ”Boboc” a marcat zece goluri în victoria 15 – 0 a zimbrilor cu Juventus Toflea. 
Gabriel Iordache (Gloria Ivești), Iulian Năpîrlică )Zimbrul Slobozia Conachi), Cosmin Mitrofan (Victoria Tecuci) și Gheorghiță Țuiu (CSU ”Dunărea de Jos”), cu câte patru goluri, compun plutonul urmăritorilor din clasamentul golgheterilor.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal