Adrian Grigoraș și Constantin Spînache împart prima poziție din clasamentul golgheterilor Ligii a IV-a

69
foto: Sorin Pană / Sporul Ilustrat
Din prima parte a campionatului Ligii a IV-a, primul eșalon județean, mai sunt de disputat patru etape, iar șefia clasamentului golgheterilor este împărțită de doi jucători de la primele două clasate, conform clasamentului AJF Galați. Căpitanul studenților Adrian Grigoraș este la egalitate pe primul loc cu ”zimbrul” Constantin ”Boboc” Spînache. 
”Grig” a marcat în cele nouă etape scurse până acum din Liga a IV-a 12 goluri. În debutul campionatului Grigoraș a marcat în poarta concitadinilor de la Quamtum, a continuat cu o
reușită în jocul cu Gloria Ivești, în deplasarea de la Cudalbi a marcat o
dublă, în alte două  jocuri, cu Viitorul Costache Negri și
Victoria Tecuci, a marcat câte o triplă, iar în jocurile cu Agrostar Tulucești și Victoria Independența a marcat câte un gol. Echipa Universității ”Dunărea de Jos” Galați are dezavantajul ca în etapa a VIII-a să fi câștigat la ”masa verde”, scor 3 – 0, jocul cu Juventus Toflea, echipa oaspete nu s-a prezentat la meci. 
foto: AJF Galați
La egalitate cu căpitanul studenților, cu 12 goluri marcate, în fruntea clasamentului marcatorilor din Liga a IV-a este Constantin ”Boboc” Spînache, jucătorul vicecampionilor de la Zimbrul Slobozia Conachi. ”Boboc” a
debutat în campionat cu o reușită în jocul cu Avântul Drăgănești, a
continuat cu o triplă în jocul cu Victoria Independența,  o triplă a reușit și în jocul cu Juventus Toflea, cu Avântul Vânători a marcat o dublă, iar în jocurile cu Gloria Ivești, Quantum Club Galați și Voința Cudalbi a înscris câte un gol.
”Boboc” este deținătorul titlului de golgheter
al campionatului, după cele 52 de goluri marcate sezonul trecut pentru
Zimbrul Slobozia Conachi. Remarcabilă este performanța de sezonul trecut
când ”Boboc” a marcat zece goluri în victoria 15 – 0 a ”zimbrilor” cu
Juventus Toflea. 
foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Treapta a treia în clasamentul golgheterilor este ocupată de Alexandru Sava (Ali), Avântul Vânători. Sava a marcat cinci goluri în jocul din etapa a V-a cu Agrostar Tulucești, iar celelalte două reușite au fost în jocurile cu Gloria Ivești și Zimbrul Slobozia Conachi. Poziția este împărțită de Sava cu Adrian Moroșanu, Zimbrul Slobozia Conachi, ambii cu câte șapte goluri. Fost component al echipelor naționale de juniori Adrian Moroșanu a marcat de patru ori în poarta celor de la Juventus Toflea, o dublă cu Voința Cudalbi, iar a șaptea reușită a fost în jocul cu Avântul Drăgănești.
Top zece +1 în clasamentul marcatorilor din Liga a IV-a este completat de: Remus Sprînceană, Gloria Ivești, Petrișor Tudosă, Zimbrul Slobozia Conachi, Andrei Cazacu, Zimbrul Slobozia Conachi, Gheorghe Iordache, Gloria Ivești, Iulian Năpârlică, Zimbrul Slobozia Conachi, Gheorghe Stir, Avântul Drăgănești, Cătălin Moscu, Avântul Drăgănești –  toți cu câte șase goluri.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal