Avântul Drăgănești și Avântul Vânători – departajate de golaveraj în fruntea Ligii a IV-a U 19

42
Schimbare de lider și în Liga a IV-a U 19 după ce s-au disputat jocurile din etapa a V-a. Avântul Drăgănești a realizat scorul campionatului, 10 – 0, pe terenul celor de la Voința Cudalbi și a preluat, la golaveraj prima poziție în liga juniorilor. 
La egalitate de puncte cu liderul sunt cei de la Avântul Vânători, echipă care a condus în precedentele etape Liga a IV-a U 19. În etapa a V-a juniorii de la Vânători s-au impus cu scorul 3 – 1, în jocul de la Galați cu Agrostar Tulucești. 
Juniorii de la Victoria Tecuci au reușit a patra victorie stagională în jocul de pe teren propriu cu cei de la CSU ”Dunărea de Jos” Galați, Quantum Club Galați a reușit prima victorie din sezon, scor 2 – 1, pe propriul teren cu cei de la Zimbrul Slobozia Conachi, iar juniorii de la Unirea Braniștea s-a impus cu scorul 1 – 0, pe terenul celor de la Gloria Ivești. 
După cinci etape Avântul Vânători și Avântul Drăgănești conduc în Liga a IV-a U 19 departajate de golaveraj. Echipa din Drăgănești conduce cu 30 – 8, 15 puncte, iar gruparea din Vânători este pe doi cu 15 puncte, golaveraj 24 – 4. Podiumul este completat de Victoria Tecuci cu 12 puncte. 
În etapa a VI-a sunt programate jocurile: sâmbătă, 6 octombrie, ora 10.00, CSU ”Dunărea de Jos” – Agrostar Tulucești, ora 16.00, Avântul Vânători – Victoria Independența; duminică, 7 octombrie, ora 120.00, Zimbrul Slobozia Conachi – Juventus Toflea, Muncitorul Ghidigeni – Victoria Tecuci, Avântul Drăgănești – Viitorul Costache Negri, Unirea Braniștea – Voința Cudalbi, Quantum Club Galați – Gloria Ivești.           
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal