Avântul Valea Mărului s-a desprins în fruntea Ligii a V-a după etapa a VI-a

37

În Liga a V-a gălățeană s-au disputat jocurile din etapa a VI-a, etapă ce a programat derby-ul dintre ACS Lascăr Schela și Avântul Valea Mărului. Derby-ul a fost adjudecat  fără drept de apel de gruparea vălmăreană cu scorul 8 – 0. 
Flacăra Pechea a jucat pe teren propriu în etapa a VI-a și a trecut de Inter Tudor Vladimirescu cu scorul 6 – 1. Cu cele trei puncte câștigate în jocul cu echipa din Tudor Vladimirescu gruparea din Pechea a urcat pe locul doi. Fosta campioană, Mălina Smârdan, a învins pe teren propriu cu scorul 3 – 1 Unirea Hanu Conachi, Prutul Vlădești și Zorile Grivița au oferit un meci cu nouă goluri, câștigat de gazde cu scorul 6 – 3, Viitorul Umbrărești a învins pe teren propriu Avântul Matca cu scorul 4 – 1, după ce la pauză oaspeții au intrat în avantaj, scor 1 – 0. Singura victorie a oaspeților s-a înregistrat la Piscu. Foresta Șendreni a învins cu scorul 2 – 1 echipa locală Siretul Piscu. 
Avântul Valea Mărului conduce în clasamentul Ligii a V-a cu 18 puncte, 6 jocuri, Flacăra Pechea este pe doi cu 10 puncte 5 jocuri, iar podiumul este completat de ACS Lascăr Schela, 10 puncte, 5 jocuri. 
Etapa a VII-a programează jocurile: Zorile Grivița – Mălina Smârdan, Inter Tudor Vladimirescu – Prutul Vlădești, Avântul Valea Mărului – Flacăra Pechea, Avântul Matca – ACS Lascăr Schela, Foresta Șendreni – Viitorul Umbrărești, Voința Cișmele – Siretul Piscu, Unirea Hanu Conachi stă.        
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal