Cătălin Savu, despre contracandidatele la titlu din Liga a IV-a

48

După victoria din etapa a V-a, de la Tecuci, scor 7 – 0, echipa Universității ”Dunărea de Jos” Galați a revenit pe primul loc în clasamentul Ligii a IV-a. Studenții, campionii en-titre, sunt la egalitate de puncte cu echipa de pe locul doi, Zimbrul Slobozia Conachi, vicecampionii en-titre, cele două echipe sunt departajate de golaveraj. La fel ca în precedenta ediție de campionat se prefigurează un duel pentru titlu în Liga a IV-a între CSU și echipa din Slobozia Conachi.  
Antrenorul liderului, Cătălin Savu, ne-a spus că și în acest sezon se va lupta pentru titlu cu Zimbrul Slobozia Conachi. ”Cred că principala contracandidată la titlu, și în acest sezon, este Zimbrul Slobozia Conachi. Trupa din Slobozia Conachi are în componență jucători buni, cu experiență. În luptă mai sunt implicate și celelalte echipe din fruntea clasamentului, Avântul Vânători, Gloria Ivești, dar ele depind foarte mult de ziua pe care o prind sau de jucătorii care le vin la meciuri”, ne-a spus Cătălin Savu, antrenorul studenților.     
După cinci etape CSU ”Dunărea de Jos” are 15 puncte, golaveraj 20 – 1, (+19), în timp ce echipa din Slobozia Conachi este pe doi cu același număr de puncte 15, golaveraj 24 – 6 (+18). În etapa a VI-a cele două contracandidate la titlu vor juca pe teren propriu, studenții, sâmbătă, de la ora 12.00, stadionul Dunărea, cu Agrostar Tulucești, ”zimbrii”, duminică, cu Juventus Toflea.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal