Clasă de Pilates la Matrix Gym Galați!

448


Sala de fitness Matrix Gym pune la dispoziția gălățenilor cursuri de Pilates. Invitat la emisiunea Lider Sportiv, de pe ProFM Lider FM, Nicu Teodorașc, instructorul de Pilates al Matrix Gym, a vorbit despre ceea ce înseamnă specializarea de care se ocupă.

,,Pilates este o formă de mișcare inventată exact de Pilates. El este fondatorul mișcării, arta și tehnica lui au rămas în continuare și au fost dezvoltate pe plan mondial. Inițial, arta lui se numea contrologi, după dispariția lui, în cinstea sa, cei care i-au dus mai departe trendul, i-au pus denumirea lui. Pot să vă spun că este răspândit pe toată planeta la scară largă. Pilates înseamnă concentrare, control, respirație, precizie și naturalețea mișcărilor. Toate aceste elemente adunate înseamnă principiul pilates, care este un principiu adunat într-un singur cuvânt și înseamnă, pe scurt, conștientizarea corpului’’.

Sala de fitness Matrix Gym Galați este situată pe strada Oltului nr.19, în Micro 17. Programul este de luni până vineri, între orele 07.00 – 22.00, sâmbăta între 08.00 – 18.00, și duminică între 08.00 – 16.00. 

,,O clasă de pilates durează în jur de 50 de minute, fără limită de vârstă, nici în jos nici în sus. Nu este o mișcare cardio la care să ai intensitate mare în prima fază, dar datorită faptului și condițiilor specifice în care se desfășoară și modul de mișcare se activează toți mușchii pornind de la interior spre exterior. Este o formă de mișcare care te face să conștientizezi fiecare milimetru din tine’’, a spus Nicu Teodorașc.

Pentru mai multe detalii legate de cursurile de Pilates sau de alte forme de antrenament la Matrix Gym, puteți apela la numărul de telefon 0336 802 667. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal