CSM Arcada a câștigat Cupa Arcada

65
Echipa de volei masculin CSM Arcada a câștigat și al doilea turneu de pregătire la care a participat. După triumful de la Cupa Steaua, cu trei victorii din trei jocuri, gruparea gălățeană s-a impus și la Cupa Arcada cu același număr de victorii. În prima zi de turneu CSM Arcada s-a impus cu scorul 3 – 0 ( -17, -17, -22), în fața celor de la Dinamo București. În ziua secundă gălățenii au trecut cu scorul 3 – 1 de VCM LPS Piatra Neamț (-21, -17, 17-, -15), iar turneul a fost încheiat cu o altă victorie în fața celor de la Dinamo, scor 3 – 0, (-22, -15, -18). ”Am avut trei meciuri la Cupa Steaua unde ne-am descurcat foarte bine pentru prima perioadă de pregătire și din ce în ce  mai bine. Relațiile de joc devin din ce în ce mai bune, chiar începem să arătăm a echipă”, a spus antrenorul echipei Neculai Harabagiu.  
Lot format din  jucători ce provin din toate colțurile lumii
Față de lotul de sezonul trecut lotul echipei gălățene a suferit serioase modificări. Noul lot al gălățenilor este format din jucători ce provin din toate colțurile lumii:  Angel Perez – ridicător, (Puerto Rico), Nemanja Cubrilo – centru (Serbia), Jose Angulo Carrasco – ridicător (Venezuela), Julien Bisette – centru (Saint Lucia), Vlad Cuciureanu – centru (România), Ivan Raic – universal, (Croația), Alexandre Kullo – universal, (Rusia), Milos Terzic – extremă, (Serbia), Paul Sanderson – extremă (Serbia), Arnel Cabrera (Porto Rico) – libero, Alexandru Lefterache – extremă, (România), Liviu Cristudor – extremă, (România), Adrian Feher – libero, (România).  
Debutul în noua ediție a Diviziei A1 este programat pentru sâmbătă, 13 octombrie, pe terenul celor de la CSM Câmpia Turzii, ordinea jocurilor fiind inversată față de programarea inițială, Sala Sporturilor va fi ocupată în acea perioadă cu alte evenimente.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal