CSM Galați debutează sâmbătă în Campionatul Național

76
Noua echipă de hochei a Galațiului, CSM Galați, debutează sâmbătă în Campionatul Național de Seniori. Gruparea gălățeană va avea parte de un debut facil, vor juca cu cei de la Sportul Studențesc, sâmbătă, de la ora 18.30, și duminică, de la ora 11.30.  
Din lotul cu care CSM Galați abordează prima ediție de Campionat Național fac parte o serie de jucători ce au trecut și pe la Dunărea, Bogdan Popa, Andrei Giurgea, Ciprian Țapu, Hildebrand Szabolcs, Cătălin Berdilă, Adrian Irimia, Anton Butochnov, Dragoș Petrică, Marius Mărcuș, Remus Gheorghe, Lorincz Levente, Anton Cristian Popa.
Noutățile de la CSM Galați sunt: Beres Szilard, portar, 27 de ani, (a mai jucat pentru: Corona Brașov – echipă de la care este împrumutat, Progym Gheorgheni și echipa secundă a celor de la Sport Club Miercurea Ciuc), Evgheny
Yemelyanenko, fundaș, 37 de ani, Ucraina – România, (a mai jucat pentru: Corona Brașov, Steaua București sau Kompanion Kiev în Ucraina), Denys Petrukhno, fundaș, 29 de ani, Ucraina, (a mai jucat pentru: Metallurg Novokuznetsk în Rusia, Dombass Donetsk, în Ucraina, dar și pentru echipa națională a Ucrainei), Attila Szocs, fundaș, 22 de ani, ultima oară la Progym Gheorgheni, Vitaly Kirichenko, atacant, 33 de ani, Ucraina – România, ultima echipă pentru care a evoluat a fost Progym Gheorgheni. Înainte de gruparea din Harghita a jucat pentru Kompanion Kiev, Sokol Kiev, în Ucraina, sau pentru echipe din Rusia. 
Albert Zagidulin, atacant, 29 de ani, Rusia, ultima oară  a jucat la Molot-Prikamie Perm  în Rusia, Denis Zabludovsky, atacant cu dublă cetățenie ucraineană și română, 38 de ani, a mai jucat în România pentru Corona Brașov și Steaua. Alexsandr Neznamov, atacant, 32 de ani, Rusia,  a mai jucat în Kazakhstan și Rusia, Igor Fefelov, atacant, 25 de ani, Rusia. Ultima echipă pentru care a evoluat a fost Arlan Kokshetau în Kazakjstan. Fefelov a jucat 122 de meciuri în KHL, cea mai puternică competiție din Europa, pentru Sibir Novosibirk sau CSKA Moscova. 
Antrenorul principal de la CSM Galați va fi ucraineanul de 44 de ani Vadym Shakhraiciuk. A mai antrenat echipa ucraineană Generals Kiev. Ucraineanul va fi secundat de Cornel Chiriță.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal