CSM Galați s-a impus în restanța cu Grivița la ultima fază!

29
La prima apariție de pe teren propriu sub numele CSM Galați rugby – știi de la CSMG au câștigat primul meci din actuala ediție a DNS, scor 19 – 15 cu RC Grivița București. Victoria a fost adjudecată de gălățeni cu destule emoții, la ultima fază grație unui eseu transformat.  
Oaspeții au început jocul mai bine și au pus primele puncte pe tabelă în debutul meciului cu o încercare netransformată. Gălățenii a revenit, iar după aproape un sfert de oră de joc au egalat, prin intermediului unui eseu, după care s-au instalat la conducere, prin transformarea lui Nițu. Până la pauză gălățenii au mai culcat balonul în terenul de țintă advers, încercare netransformată. La pauză s-a intrat la egalitate, scor 12 – 12, după ce oaspeții au marcat și transformat un eseu. 
 
După pauză Grivița a început mai bine, momentele de dominare au fost convertite în puncte, bucureștenii au transformat o lovitură de pedeapsă cu care s-a instalat la conducere, scor 15 – 12. Avantajul grupării din Capitală s-a menținut până în finalului jocului. La ultima fază a meciului CSM – ul a obținut o margine, transformată în grămadă la cinci metri de terenul de țintă advers, cu finalitate eseu marcat de Mitică Trandafir. Eseu transformat cu care echipa gălățeană și-a adjudecat prima victorie din acest sezon. Pentru CSM Galați au mai marcat: Mihai Diacon și Dragoș Giușcă – câte un eseu, iar Teodor Nițu a transformat două dintre eseuri. 
Cu cinci puncte obținute în trei jocuri CSM Galați este pe locul trei în clasamentul grupei centru Sud din Divizia Națională de Seniori, la egalitate de puncte cu învinsa de sâmbătă, RC Grivița, echipă ce a jucat patru meciuri. Pentru CSM Galați urmează jocul de pe terenul liderului CS Năvodri, 3 noiembrie, urmând ca la 10 noiembrie, să joace pe teren propriu cu RC Bârlad.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal