CSM Phoenix CSU a cedat la limită jocul de la Târgu Mureș

20
Replică consistentă oferită de baschetbaliștii de la CSM Phoenix CSU Galați celor de la CSM Târgu Mureș în etapa de debut în Liga Națională, Grupa C. Trupa gălățeană a cedat jocul de la Târgu Mureș  cu scorul 93 – 88 (26 – 17, 23 – 20, 24 – 33, 20 – 18).    
Prima parte a jocului a fost dominată de gazde, primele două secvențe ale jocului de la Târgu Mureș au fost câștigate de CSM  -ul mureșean cu 26 – 17 și 23 – 20, la pauza mare formația din Târgu Mureș a intrat în avantaj, scor 49 – 37. Echipa gălățeană și-a adjudecat primul parțial din repriza secundă cu scorul 33 – 24 și s-a apropiat la o posesie, 73 –  70, înaintea sfertului decisiv. În ultima parte a jocului formația gălățeană a egalat cu 4.27 înainte de final, scor 82 – 82, însă până la final CSM Phoenix CSU a pierdut doi jucători de bază, Miller și Dukity (jucător aflat la debutul în uniforma grupării gălățene), iar gazdele cu o experiență superioară s-au impus.       
Marko Perovic a jucat toate cele 40 de minute și a  fost cel mai bun marcator de la Phoenix cu 25 de puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive. Vlad Corpodean a încheiat meciul în double – double după cele 23 de puncte marcate și 12 recuperări, iar Phillip Miller a terminat în double digit cu 21 de puncte. Pentru echipa gălățeană au mai marcat: Radu Voinescu 9 puncte, George Vlad 5,  Nebojsa Dukity 3 și David Stan două puncte. 
Pentru CSM Phoenix CSU Galați urmează jocul de pe teren propriu cu CSM Miercurea Ciuc, meci ce este programat să se dispute în jurul datei de 13 octombrie, la Galați.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal