Etapa a VIII-a din Liga a IV-a le-a aparținut gazdelor

9
 
Disputată integral duminică etapa a VIII-a din Liga a IV-a a fost adjudecată de gazde, în șase din cele șapte jocuri ale etapei echipele organizatoare ale jocurilor s-au impus. Singura dintre echipele vizitatoare care a câștigat punct după etapa a opta a fost nou promovata Victoria Tecuci. 
Formația din Tecuci a remizat, scor 1 – 1, pe terenul celor de la Unirea Braniștea. Cele două contracandidate la titlu, CSU ”Dunărea de Jos” și Zimbrul Slobozia Conachi au obținut noi victorii în runda a opta. Studenții s-au impus, scor 3 – 0, la ”masa verde”, după neprezentarea celor de la Juventus Toflea, iar ”zimbrii” au câștigat ultimul meci al etapei, cu scorul 8 – 1, cu revelația începutului de sezon Avântul Vânători. Scorul etapei a fost realizat de Avântul Drăgănești, în victoria 8 – 0, de pe teren propriu cu cei de la Agrostar Tulucești, Gloria Ivești a obținut a cincea victorie din sezon, scor 5 – 1, pe teren propriu cu Voința Cudalbi, Muncitorul Ghidigeni s-a impus la limită, scor 3 – 2, în jocul cu Victoria Independența, iar Quantum Club Galați a întrerupt seria celor patru etape fără puncte prin victoria, scor 5 – 2, cu Viitorul Costache Negri. 
În clasament CSU ”Dunărea de Jos” conduce cu 24 de puncte, maximum, golaveraj 34 – 1, Zimbrul Slobozia Conachi este pe doi cu 22 de puncte, 47 – 10, iar podiumul este completat de Gloria Ivești cu 17 puncte, 21 – 9.  
Etapa a IX-a programează jocurile: Avântul Vânători – CSU ”Dunărea de Jos”, Voința Cudalbi – Zimbrul Slobozia Conachi, Viitorul Costache Negri – Gloria Ivești, Victoria Tecuci – Gloria Ivești, Agrostar Tulucești – Unirea Braniștea, Victoria Independența – Avântul Drăgănești, Juventus Toflea – Muncitorul Ghidigeni.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal