Favoritele s-au impus pe linie în etapa a IX-a din Liga a IV-a

28
În Liga a IV-a s-au disputat jocurile din etapa a IX-a, etapă premergătoare derby-ului campionatului Zimbrul Slobozia Conachi – CSU ”Dunărea de Jos”. Dacă sâmbătă a fost ziua remizelor, duminică, a doua zi a etapei, le-a aparținut oaspeților. Liderul, CSU ”Dunărea de Jos” a obținut a noua victorie consecutivă, scor 2 – 0, pe terenul celor de la Avântul Vânători. 
Vicecampionii de la Zimbrul Slobozia Conachi au trecut cu scorul 5 – 3 de Voința Cudalbi, Gloria Ivești a învins, scor 5 – 1, la Costache Negri, echipa locală Viitorul, iar Muncitorul Ghidigeni a câștigat, cu scorul 3 – 1, pe terenul Juventus-ului din Toflea. În singura victorie a gazdelor din etapă Victoria Independența a învins, scor 6 – 2, Avântul Drăgănești. Sâmbătă, în prima zi a etapei, Quantum Club Galați a remizat, scor 3 – 3 pe terenul Victoria Tecuci, iar Agrostar Tulucești și Unirea Braniștea au încheiat la egalitate 1 – 1. 
În clasament, înaintea derby-ului campionatului, studenții de la CSU ”Dunărea de Jos” conduc cu 27 de puncte, golaveraj 36 – 1, Zimbrul Slobozia Conachi este pe doi cu 25 de puncte, iar Gloria Ivești completează podiumul cu 20 de puncte. 
Etapa a X-a programează derby-ul campionatului între campioana și liderul la zi, CSU ”Dunărea de Jos” și Zimbrul slobozia Conachi. Celelalte jocuri ale etapei: Muncitorul Ghidigeni – Avântul Vânători, Avântul Drăgănești – Juventus Toflea, Unirea Braniștea – Victoria Independența, Quantum Club Galați – Agrostar Tulucești, Gloria Ivești – Victoria Tecuci și Voința Cudalbi – Viitorul Costache Negri.        
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal