Florin Nini, despre colaborarea CSM – Phoenix – CSU

26
La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, fondatorul clubului Phoenix, Florin Nini, a vorbit despre colaborarea dintre CSM Galați – Phoenix – CSU Galați, pentru echipa de Liga Națională.
”Din acest moment noi suntem într-o colaborare atât cu Clubul Sportiv Municipal Galați cât și cu Clubul Sportiv Universitar. O colaborare corectă, care vine să arate că modul de merge mai departe nu înseamnă a acapara pe cineva, ci de a ne dezvolta împreună. Acest lucru trebuie să dăinuie, să arate maturitate. Cred că este o colaborare bună pentru a avea rezultate și pentru a merge mai departe”, a spus Florin Nini. 
Tehnicianul gălățean a mai declarat că deși echipa trece printr-un moment greu, important este că  a rămas în Liga națională. ”Echipa se află într-un moment greu, într-un moment dificil, dar ca de fiecare dată va lupta și va reuși, cu siguranță, să treacă peste aceste momente mai puțin plăcute. Important este că rămânem în elita baschetului românesc, în Liga Națională, chiar dacă în grupa C. Este, dacă vreți, un nou început. Un început care se bazează pe construcția anterioară, pe munca de la copii și juniori. Noi am avut în permanență jucători gălățeni în lot, în acest an cred că sunt cei mai mulți. Echipa este ormată în mare parte din jucători tineri, împreună cu jucătorii străini, împletită cu experiența celorlalți jucători români, cu experiență cu siguranță va da rezultate”, a completat Nini.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal