Gloria Ivești – cea mai concludentă victorie din sezon. ”Egalul cu Slobozia Conachi ne-a dat foarte multă putere”

26
După etapa a IX-a din primul eșalon județean Gloria Ivești a luat o primă opțiune pentru ultima treaptă a podiumului în Liga a IV-a. În etapa a cu numărul nouă gruparea din Ivești a obținut una dintre cele mai concludente victorii din acest sezon, scor 5 – 1, pe terenul celor de la Viitorul Costache Negri. 

Președintele clubului din Ivești, Sebastian Bobocea, ne-a spus că prestația echipei sale se datorează remizei obținute în urmă cu câteva etape cu vicecampionii de la Zimbrul Slobozia Conachi. ”Jucătorii noștri au dat cu Viitorul Costache Negri de pământ! Suntem foarte fericiți că am câștigat. Egalul cu Slobozia Conachi ne-a dat foarte multă putere, încredere, s-a văzut o foarte mare schimbare în echipa noastră, am fost mult mai uniți față de alte dăți. Chiar nu mă așteptam să fie atât de ușor, cred că ei au prins o zi mai slabă. Ne bucurăm că am câștigat cele trei puncte și că suntem pe podium, la distanta de principale urmăritoare”, ne-a spus Sebastian Bobocea.”E foarte bine dacă lumea nu ne bagă în calcule pentru titlu, dar eu zic că putem continua în aceeași manieră, pentru că avem cel mai bun lot din ultimii ani. Felicitări, băieților pentru această reprezentație de vis! Poate cea mai concludenta și mai frumoasă victorie de până acum!”, ne-a mai spus Sebastian Bobocea.  

Jocul de la Costache Negri a fost început de Gloria Ivești cu formația: Covîț – Stoica, Lupu, Iordache, Alecsandrescu, Cucu, Toader, Nunu, Sprânceană, Batista, Corozel. Au mai intrat: I. Ion, Paraschiva, Tiron. Să nu uităm marcatorii: Nunu, autor al unei duble de senzație, Paraschiva, primul gol pentru echipa din Ivești, Corozel, și portarul Gloriei, Robert Covîț, gol din poartă în poartă. 

În etapa a X-a Gloria Ivești va juca pe teren propriu, stadionul ”Nicu Nour”, cu cei de la Victoria Tecuci, duminică, 4 noiembrie, ora 12.00. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal