Gloria Ivești – victorie de încălzire înaintea derby-ului de titlu cu liderul

55
Etapa a VI-a din Liga a IV-a s-a încheiat cu jocul de pe stadionul Siderurgistul dinte Quantum Club Galați și Gloria Ivești. Jocul a fost ca un preambul pentru derby-ul de etapa viitoare cu liderul, Zimbrul Slobozia Conachi, pentru cei de la Gloria, în timp ce trupa lui Iulian Oprea a încheiat seria meciurilor infernale din debutul sezonului (cu CSU, Unirea Braniștea, Zimbrul Slobozia Conachi și Gloria Ivești – primele patru din ediția trecută).       
 
Legat de jocul cu cei de la Quantum, președintele clubului din Ivești, Sebastian Bobocea, ne-a spus că a fost un antrenament util pentru derby-ul de titlu de duminică cu liderul, Zimbrul Slobozia Conachi.  
 
”Meciul cu Quantum a fost un antrenament pentru derby-ul cu Slobozia Conachi, liderul clasamentului. Ținând cont că am jucat cu o echipa care a acumulat doar trei puncte până acum în acest campionat, acest meci a fost doar o încălzire pentru meciul de duminică, de pe Stadionul “Nicu Nour” din Ivești”, ne-a spus Sebastian Bobocea.

În perspectiva derby-ului de duminică președintele grupării din Ivești a saluta revenirea pe teren a lui Corozel, de altfel, unicul marcator al jocului de duminică. ”E bine că a revenit jucătorul nostru  Emanuel Corozel, chiar cu gol în partida cu Quantum, după ce a fost un timp accidentat. În acest moment, echipa este intreaga, iar toata lumea este dornica de un rezultat mare cu Zimbrul!”, a încheiat Sebastian Bobocea. 
 
Jocul cu cei de la Quantum Club Galați a fost început de Gloria cu formula: Covîț R. (cpt) – Ion I., Lupu M., Iordache G., Alecsandrescu M., Paraschiva A., Toader N., Nunu L., Sprînceană R., Batista O., Corozel E. Au mai intrat: Stoica G., Tiron L. și Cucu S. 
După victoria de la Siderurgistul, cei de la Gloria Ivești au urcat pe locul trei în clasamentul la zi din Liga a IV-a cu 13 puncte, în timp ce Quantum Club este pe locul 12 cu 3 puncte. În etapa a VII-a Gloria va juca derby-ul de titlu cu liderul Zimbrul Slobozia Conachi, iar Quantum, ieșită din seria jocurilor cu Universitatea, Slobozia, Gloria, va juca pe terenul nou promovatei Voința Cudalbi.    

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal