Handbalistele de la CSM Galați și-au adjudecat categoric derby-ul cu Brăila

54
Handbalistele de la CSM Galați s-au impus categoric în derby-ul cu Dunărea Brăila, joc cunoscut și ca derby-ul ”Dunării de Jos”.  Fetele pregătite de Vali Costea s-au impus cu scorul 22 – 16, după un meci dominat în cea mai mare parte a lui.
Chiar dacă echipa din Brăila a marcat prima, în minutul 2, handbalistele de la CSM, cu un parțial 4 – 0, s-au instalat rapid la conducere. Gruparea din Brăila a încercat revenirea, s-au apropiat la un singur gol, scor 5 – 4, în minutul 15, dar Mădălina Conachi și Ala Sheiko au păstrat CSM-ul la conducere. La pauză CSM Galați a intrat cu avantaj de trei goluri, cu Cristina Andrița și Cătălina Cioaric marcatoare pe finalul primei părți. La reluare gruparea gălățeană s-a dezlănțuit. Ajutată și de poartă, Elena Șerban a avut cel puțin zece parade, echipa gălățeană și-a mărit avantajul. Cu debutanta Cristina Andrița principala marcatoare CSM Galați și-a mărit treptat avansul de la +5 la +8, sau chiar + 10, 21 – 11, cu șapte minute înainte de finalul jocului. 
Cea mai bună marcatoare a jocului a fost Cristina Andrița, 24 de ani, jucătoarea sosită recent la CSM, debutantă în Liga Națională a marcat de nouă ori în poarta echipei din Brăila. Pentru CSM Galați au mai marcat: Cătălina Cioaric 6 goluri, Lăcrămioara Cîlici 3, Mădălin Conache, Ala Sheiko – câte două goluri. După cinci etape din LNHF CSM Galați este pe locul 11 în clasament cu 4 puncte.  

590 de spectatori plătitori   

La jocul cu echipa din Brăila, al doilea dina cest sezon la care s-au pus în vânzare bilete, au asistat 590 de spectatori plătitori, conform anunțului organizatorilor. Prețul unui bilet de intrare la jocurile echipelor CSM Galați este de 5 lei. 

 

Un nou joc în direct la TVR

După succesul cu echipa din Brăila pentru CSM Galați urmează jocul de pe terenul liderului la zi SCM Râmnicu Vâlcea. Meciul este programat să se dispute marți, 16 octombrie, de la ora 17.30, și va fi transmis în direct de TVR HD. Va fi al doilea joc din acest sezon în care echipa gălățeană va juca în direct la TVR, precedenta apariție a fost pe terenul campioanelor de la CSM București. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal