Iulian Apostol, despre membrii socios de la SC Oțelul. ”Avem foarte puțini membri cotizanți”

51
Invitat în studioul Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, managerul executiv de la Oțelul, Iulian Apostol, a vorbit despre numărul de membri cotizanți de la Suporter Club Oțelul Galați. ”Din
punctul meu de vedere avem foarte puțini membri cotizanți și vorbesc
aici foarte puțini și constatăm că nu avem forța necesară să avem 1500 –
2000 – 3000 de membri cotizanți. Nu a venit nimeni cu o idee ca să putem
să ne mărim aria de membri cotizanți. Nu putem să motivăm oamenii să vină să acorde 100 de lei pentru club. De ce ? Posibil ca acești 400 pe care îi avem să nu fie atât de conștienți, pentru că cei care stau paralel cu clubul nostru, nevrând să se implice, conștientizează că a plăti 100 de lei înseamnă o obligație, nu înseamnă doar drepturi. Când semnezi o adeziune și vii la un club de fotbal, drepturi nu prea ai, ai doar obligații”
, a spus Iulian Apostol.
În aceeași emisiune Iulian Apostol anunțat că în următorii doi ani ținta Oțelului este să ajungă la 1.000 de membri cotizanți.  Cred că în următorii doi ani trebuie să punem foarte mare accent ca numărul de cotizanți să ajungă la o mie de membri. Faptul că au venit în ultima zi 110 membri, nu poate să fie decât îmbucurător. Trebuie să înțelegem că acest club consumă, cheltuie. Orice membru cotizant că-s 10, că-s 15, că-s 100, sunt mai mult decât aerul de care avem nevoie ca și club. Noi cheltuim zi de zi, zi de zi cheltuie clubul bani, și bani mulți, credeți-mă că nu este ușor când vine curentul, apa, Ecosalul și toate și toate, taxe impozite. Lumea nu conștientizează stă în fața unui mediu on – line în care doar discută, dar nu vine unul cu o propunere să zică, ”domnilor de la Oțelul uitați ce am găsit eu, am găsit zece prieteni de la bloc, nu mai fumăm cinci pachete pe zi, fumăm numai unul, venim să dăm 100 de lei la clubul Oțelul Galați să susținem acest club. Nimeni nu vine. În cel mai scurt timp îmi doresc să aduc 150 de membri cotizanți la clubul Oțelul, la o firmă cu 150 de angajați, oamenii și-au manifestat interesul să facă la angajații lor un card, o să mai vin cu 150 de membri. Este de datoria noastră să aducem cât mai mulți membri”, a mai spus Iulian Apostol. Managerul clubului gălățean a mai spus că un club cu o mie de membri cotizanți are mai multă forță, mai multă credibilitate. ”Din ce știu Oțelul are undeva la 420 de membri cotizanți, la ora asta. E important să ajungem la 1.000 de membri cotizanți. Asta îți conferă o oarecare credibilitate, forță. Altfel te duci știind că ai 1.000 de oameni în spate care te susțin, ești eligibil când ai o mie de oameni în spate. Când suntem o sută, ”suntem o sută, stai că o sută sunt în Piață”. Trebuie să arătăm o oarecare forță să putem să convingem lumea”, a încheiat Iulian Apostol.        
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal