Legendele Oțelului se reîntâlnesc sâmbătă la stadionul Oțelul

75
În direct la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, Adrian Troscenco, organizatorul meciului legendelor Oțelului, a oferit detalii despre evenimentul de sâmbătă. ”După evenimentul din luna ianuarie, de la Sala Dunărea, unde am asistat împreună la acel eveniment ”Campionii din Oțel”, retragerea lui Daniel Florea, de acestă dată va fi un eveniment senzațional, pe acestă cale țin să invit toți suporterii fotbalului, și nu numai, iubitorii fotbalului în special, înaintea meciului Oțelu – Roman la un meci de legendă, la un meci așa cum este și titlul Legendele Galațiului, acolo unde veți reîntâlni marile glorii fotbalistice ale Galațiului”, a spus Adrian Troscenco.
Despre legendele care vor participa la eveniment Adrian Troscenco a spus: ”Sunt bucuros că am reușit să strângem un număr atât de mare de valori ale Galațiului și aici țin să amintesc cele două echipe emblematice din istoria Galațiului, și anume ”Euro Oțelul”, echipa lui Vali Ștefan, Bordeianu, Haraga, Ion Gigi, Ion Viorel și mulți alți, contra unei echipe ”all stars”, având în componență și jucători campioni cu Oțelul în 2011, și aici i-aș aminti pe Iorga, Sălăgeanu, Cojoc, Paraschiv, Sergiu Costin. Lor li se va adăuga marii fotbaliști ai Oțelului, Daniel Florea, Florin Cernat și mulți alții”, a încheiat Adrian Troscenco.
Meciul Legendelor Oțelului se va disputa înaintea jocului din etapa a X-a din Liga a III-a dintre Oțelul și CSM Roman, pe stadionul Oțelul, începând cu ora 15.00. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal