Liga a IV-a continuă cu etapa a VI-a. Patru meciuri se vor disputa în Galați

26

Campionatul Ligii a IV-a gălățene continuă în weekend cu jocurile din etapa a VI-a. În premieră pentru acest sezon patru din cele șapte jocuri ale etapei sunt programate să se dispute la Galați. 

În prima zi a etapei se vor disputa două jocuri. De la ora 12.00, pe stadionul Dunărea, liderul, CSU ”Dunărea de Jos”, va primi replica celor de la Agrostar Tulucești, iar de la ora 14.00, pe terenul sintetic al aceluiași stadion Avântul Vânători va juca, din postura de echipă gazdă, cu cei de la Victoria Independența.    
Celelalte două jocuri de la Galați se vor disputa duminică, 7 octombrie. Pe stadionul Dunărea vor juca vicecampionii de la Zimbrul Slobozia Conachi cu Juventus Toflea, iar începând cu ora 16.00, pe stadionul Siderurgistul, Quantum Club Galați va primi replica celor de la Gloria Ivești. 
Pe lângă cele patru jocuri de la Galați etapa a VI-a mai programează alte trei jocuri. Muncitorul Ghidigeni va primi replica celor de la Victoria Tecuci, Avântul Drăgănești va juca cu Viitorul Costache Negri, iar Unirea Braniștea va juca pe teren propriu cu Voința Cudalbi. 
După cinci etape CSU ”Dunărea de Jos”
conduce în Liga a IV-a cu 15 puncte, Zimbrul Slobozia Conachi este pe
doi, cu același număr de puncte, Avântul Vânători este pe locul trei cu
10 puncte, la egalitate de puncte cu cei de la Gloria Ivești, locul 4,
iar Victoria Tecuci este pe locul cinci. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal