Liga a IV-a continuă cu un nou derby de titlu. Gloria Ivești și Zimbrul Slobozia Conachi se duelează la Ivești

14
foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Campionatul Ligii a IV-a gălățene, primul eșalon județean, programează la finalul săptămânii jocurile etapei a VII-a. În runda cu numărul șapte este programat un nou derby de titlu. Pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești, gazdele de la Gloria Ivești, medaliata cu bronz din precedenta ediție de Liga a IV-a, va primi replica vicecampionilor de la  Zimbrul slobozia Conachi, duminică, 14 octombrie, ora 12.00. 
În clasamentul la zi din Liga a IV-a, după primele șase etape, gazdele de la Gloria Ivești sunt pe locul trei, 13 puncte, 4 victorii, o remiză, o înfrângere. După un debut de sezon mai slab, cu o remiză pe teren propriu, 2 – 2 cu Avântul Vânători, și înfrângerea fără drept de apel de pe terenul campionilor de la CSU ”Dunărea de Jos”, echipa din Ivești s-a redresat pe parcurs și a salvat începutul de sezon cu o serie de patru victorii consecutive: 2 – 0 și 3 – 0 pe teren propriu cu Avântul Drăgănești și Unirea Braniștea, și 4 – 1 și 1 – 0, pe terenurile celor de la Avântul Drăgănești și Quantum Club Galați.   
De partea cealaltă vicecampionii de la Zimbrul Slobozia Conachi conduc Liga a IV-a gălățeană în tandem cu cei de la CSU ”Dunărea de Jos”. ”Zimbrii” dețin șefia în ligă cu 18 puncte, golaveraj 36 – 6, (+30), cu trei goluri mai mult decât echipa de pe locul doi CSU. Gruparea din Slobozia Conachi a început sezonul cu o victorie, scor 5 – 3, la Drăgănești, urmată de victoriile: 6 – 1 cu Agrostar Tulucești, 4 – 0 de pe terenul celor de la Braniștea, 4 – 2 cu Victoria Independența. În ultimele două etape gruparea din Slobozia Conachi a marcat 17 goluri, 5 în poarta celor de la Quantum și 12 Juventusului din Toflea. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal