Liga a IV-a continuă duminică cu etapa a VIII-a, trei meicuri se vor juca în Galați

37
Campionatul Ligii a IV-a continuă la finalul săptămânii, duminică, 21 august, cu jocurile din etapa a VIII-a. Cinci dintre jocurile etapei sunt programate să se dispute începând cu ora 12.00. Liderul, CSU ”Dunărea de Jos” va primi replica celor de la Juventus Toflea, Muncitorul Ghidigeni va juca pe teren propriu cu Victoria Independența, Avântul Drăgănești va juca cu Agrostar Tulucești, Unirea Braniștea va întâlni Victoria Tecuci, iar Gloria Ivești va juca pe stadionul ”Nicu Nour” cu nou promovata Voința Cudalbi.  
De la ora 16.00, pe stadionul Siderurgistul, Quantum Club Galați și Viitorul Costache Negri se vor întâlni în duelul pentru evadarea din subsolul clasamentului, iar etapa va fi închisă de derby-ul dintre Zimbrul Slobozia Conachi și Avântul Vânători, ora 17.30, terenul sintetic al stadionului Dunărea, jocul dintre vicecampioni și revelația începutului de sezon este al treilea, din cele 7 ale etapei, ce se va disputa în Galați.
 
În
clasament, după șapte etape, CSU ”Dunărea de Jos” conduce cu 21 de
puncte, maximum, singura echipă cu maximum de puncte, golaveraj 31 – 1.
Zimbrul Slobozia Conachi este pe doi cu două puncte mai puțin, 19,
golaveraj 39 – 9, Unirea Braniștea este pe trei cu 15 puncte, golaveraj
14 – 15, Avântul Vânători ocupă locul, 14 puncte, 17 – 7, iar Gloria
Ivești este pe cinci cu 14 puncte, 15 – 8. În partea de jos a clasamentului Agrostar Tulucești este pe locul 14, ultimul, cu 3 puncte, Quantum Club Galați ocupă poziția a 13-a cu 4 puncte, Viitorul Costache Negri, Voința Cudalbi și Avântul Drăgănești cu câte patru puncte ocupă pozițiile 10 – 12.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal