Liviu Ciubotariu, despre Liga Elitelor U 15

48

Președintele  Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre Liga Elitelor U 15, competiție ce se dispută, în prima fază la nivel județean. ”Liga Elitelor U 15 este în plină desfășurare, este spre final etapa preliminară. În jurul datei de 15 octombrie, se va încheia etapa preliminară, iar două dintre echipele gălățene vor merge la faza următoare a Ligii Elitelor U 15. După care noi vom continua aici campionatul județean”.

Despre faza următoare a competiției președintele AJF – ului și-0a exprimat dorința ca echipele gălățene să nu fie împerecheate cu cele din Constanța. ”Încă nu știu cum va fi împerecherea pe zone, sper să nu ajungă să joace din următoarea etapă cu echipele din Constanța. Am înțeles că acolo ar fi patru echipe calificate, au un număr mai mare de echipe înscrise. Seriile ar trebui să fie de 5 – 6 echipe, sperăm ca cei din Constanța să rămână în zonă cu Tulcea și noi să fim aici cu Brăila, Vrancea, cred că se poate face o serie cu cele două ale noastre sunt două de la Brăila, din ce știu eu, din Focșani cred una, Buzăul două, cam aici ne-am învârti  în etapa următoare echipele noastre calificate”, a spus Liviu Ciubotariu.  

La nivel județean Liga Elitelor se desfășoară în două grupe de câte șase echipe. SC Oțelul, secondat de Șoimii Dunăreni conduc în grupa A, iar LPS Galați și Municipal Dunărea Galați sunt primele două în grupa B.   

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal