Oțelul a învins pe final Focșaniul

12
Suporter Club Oțelul Galați își continuă parcursul fără înfrângere în actuala ediție din Liga a III-a. În etapa a VIII-a gruparea gălățeană a învins cu scorul 2 – 1, la pauză 1 – 1, CSM Focșani.
Oțelul a dominat categoric jocul cu vrâncenii, dar golul victoriei a fost marcat târziu, în minutul 85, de căpitanul George Cîrjan. Scorul a fost deschis în minutul 12 de fundașul Ionuț Puțanu, la prima reușită, din postura de senior, în tricoul roș – alb – albastră. Avantajul gălățean nu a rezistat decât șapte minute, în minutul 19, Popa a marcat, în urma uni corner. Până la pauză Oțelul a irosit șanse importante de desprindere, în finalul reprizei, Antohi și Crihană, în decurs de două minute, au trimis mingea în bară. 
La reluare Oțelul și-a intensificat presiunea la poarta vrâncenilor, Antohi, din interiorul careului de șase metri a trimis puțin pe lângă poartă, Cîrjan, cu capul, a marcat, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, același Cîrjan cu capul din șase metri a trimis puțin peste poartă. 
După opt etape din Liga a III-a, seria I, Oțelul conduce cu 22 de puncte, fără înfrângere, golaveraj 20 – 2. Oțelul are două puncte mai mult decât principala urmăritoare Gloria Buzău, locul doi, 20 de puncte. În etapa a IX-a Oțelul va juca pe terenul celor de la Foresta Suceava, 20 octombrie, urmând ca în etapa a  X-a să joace pe teren propriu, 27 octombrie, cu CSM Roman.   

 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal