Oțelul a revenit după pauză și s-a impus la Fălticeni

76

În etapa a șaptea din Liga a III-a Oțelul a obținut a șasea victorie stagională. Gruparea gălățeană s-a impus categoric, scor 5  – 1, pe terenul nou promovatei Șomuz Fălticeni. La pauză Oțelul a intrat cu deficti de un gol, scor 0 – 1, golul încasat de portarul Adelin Iliescu, în minutul 18, a fost primul în acest sezon pentru gruparea gălățeană. La reluare, Andrei Antohi a egalat în minutul 54, Codreanu a trecut Oțelul în avantaj după o oră de joc, Stoian cu două reușite și Cîrjan, au oferit replică demnă de poziția pe care o ocupă Oțelul în clasament.

SC Oțelul a început jocul cu formula: Iliescu – Vasile,
Puțanu, Ghiocel, David – Antohi, Crihană, Moglan, Zaharia – Matei,
Cîrjan. Au mai jucat: Codreanu, Stoian, Munteanu şi Bordieanu. Antrenor: Alion Pînzaru. Nu au putut evolua din cauza accidentărilor: Iorga, Onyeku şi Sălăgeanu.

Oţelul conduce  în seria I din Liga a III-a cu 19 puncte din șapte jocuri, două puncte mai mult decât Gloria Buzău, echipa de pe locul doi principala urmăritoare. Pentru Oțelul urmează jocul de pe teren propriu cu cei de la CSM Focșani, locul 4 cu 15 puncte.

Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Sporting Liești a remizat, scor 1 – 1, pe terenul celor de la CSM Focșani. Pentru Liești a marcat Robert Țicămucă în minutul 43. În clasamentul seriei I Sporting Liești este pe locul 9 cu 10 puncte. Pentru Sporting Liești urmează jocul de pe teren propriu cu Foresta Suceava.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal