”Panterele negre” debutează dumimică în Cupă pe terenul ”pisicilor roșii”

33
Între două meciuri în Liga I gruparea de fotbal feminin  Universitatea Galați va susține meciul de debut în actuala ediție a Cupei României. Duminică, 28 octombrie, începând cu ora 11.00, ”panterele negre” vor juca în turul secund al competiției KO pe terenul celor de la Măgura Bacău – echipă supranumită ”pisicile roșii”. 
Cu un lot superior valoric ”panterele” sunt favorite la calificarea în următoarea fază a Cupei. Gruparea gălățeană activează în primul eșalon valoric din România, iar în acest sezon a acumulat două victorii în cele cinci meciuri disputate în Liga I. ”Pisicile roșii” de la Măgura Bacău activează în Liga a II-a, iar debutul în actuala ediție de campionat nu a fost deloc bun, în cinci jocuri disputate ”pisicile” au obținut trei puncte în trei remize. În clasamentul din Liga a II-a Măgura Bacău ocupă locul șapte, penultimul, cu trei puncte, fără victorie, golaveraj 4 – 6. 
După meciul de Cupă fetele de la Universitatea vor reveni la jocurile din Liga I unde mai au de disputat trei etape din tur. Două jocuri vor fi jucate de echipa gălățeană în deplasare, etapa a VII-a pe terenul celor de la Heniu Prundu Bârgăului, etapa a IX-a, în Harghita, la Odorheiu Secuiesc, cu Vasas Femina. În tur Universitatea va mai juca un singur joc pe teren propriu, etapa a VIII-a, 11 noiembrie, cu Fair Play București.     
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal